Camion cu remorcă, încărcat cu lemne peste cât era scris în acte Recomandat

Camion cu remorcă, încărcat cu lemne peste cât era scris în acte

La data de 7 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin au oprit în trafic pentru control, pe DN1 E60, în localitatea Huedin, un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și remorcă, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Mărgău, județul Cluj.

În urma verificărilor, polițiștii au constat că acesta transporta în autocamion o cantitate mai mare de material lemnos decât cea menționată în documentele de însoțire și proveniență, respectiv o diferență de 2,68 mc, în valoare de 1.250 de lei.


Cantitatea a fost reținută în vederea confiscării și predată reprezentanților din cadrul Oculului Silvic Huedin, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional., transmite IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, de asemenea, la controlul remorcii, polițiștii au constat o diferență între cantitatea de material lemnos transportată și cea menționată în actele de însoțire și proveniență, respectiv în acte fiind înscrisă cantitatea de 14,36 mc, iar pe remorcă fiind măsurată de către personalul silvic o cantitate de 25,67 mc.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.