C5. RENAULT TRUCKS - premiul "ZMEURICA DE AUR" pentru vânzări 2021 Recomandat

C5. RENAULT TRUCKS - premiul "ZMEURICA DE AUR" pentru vânzări 2021

COLOANA A CINCEA. Primul trofeu virtual din seria premiilor "Zmeurica de aur" este oferit Renault Trucks România, pentru vânzările "de senzație" făcute în anul 2021.

Deși piața românească a camioanelor de peste 16 tone a crescut anul trecut, de la 4.567 la 6.268 de unități, Renault Trucks și-a păstrat poziția de "codaș".
Potrivit datelor furnizate de DRPCIV și interpretate de unul dintre principalii jucători ai pieței de camioane grele, Renault Trucks nu numai că a rămas pe ultima poziție, dar a și avut o scădere a cotei de piață, de la 5,7%, în 2021, la 5,2%, în 2022.
În această analiză de piață, nu au fost luate în calcul camioanele grele produse în China, expediate în România pe bucăți și asamblate de întreprinzători autohtoni.

În loc de concluzie: Pentru o cotă de piață de 5%, Renault Trucks primește nota 5!

Despre "Zmeurica de aur"
Premiile "Zmeurica de aur" s-au născut din dorința de nu a discrimina pe nimeni. După ce mulți ani de zile am oferit premii pentru "Cel mai bun…" sau "Cea mai bună…", credem că a sosit timpul să le oferim premii și celor din coada clasamentului.

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rublică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.