C5. O telenovelă marca CNAIR: Ecaterinca lui Piștol Recomandat

C5. O telenovelă marca CNAIR: Ecaterinca lui Piștol

Numirea Ecaterinei Manolache, poreclită "Neagra", pe postul de consilier personal este una dintre "mărețele realizări" ale directorului general al CNAIR, Cristian "Piștol Gol".

"Făcuca" e descrisă de proprii colegi drept "o tânără zvăpăiată, neagră atât la păr, dar mai ales în cerul gurii".
După notele jenante luate la examenul de la Ministerul Justiției, se poate cu ușurință constata un aspect clar al vieții Ecaterincei: nu i-a prea plăcut școala. Dar la tupeu Neagra stă bine!
Tupeul e atât de mare și invers proporțional cu prezența la muncă, încât pu-pila lui Piștol a exasperat toată compania cu mapele de serviciu ale directorului general ascunse, nesemnate, dar ținute cu săptămânile degeaba, ca să le vadă ochișorii ei obosiți, când juna catadicsește să vină la muncă, în jur de ora 12-13, adică la amiază!
Bietul Piștol, epuizat psihic după semnarea unui contract ilegal cu italienii de la We Build, a decis să ia pauză o săptămână și să se ducă în concediu în prima parte a lunii august 2022.
Ecaterinca a venit plictisită la program pe data de 8 august, probabil mahmură după vreo altă noapte în club.
Și, în loc să îi dea fătucii murături, directorul general adjunct al CNAIR Bogdan Pascu a somat-o să respecte programul de lucru ca restul salariaților.
Ca reacție la muștruluială, duduia, cu un aer superior și tupeul devenit proverbial, s-a închis în biroul lui Piștol.
Pe data de 9 august, Ecaterinca a venit la fel de obosită, cu cearcăne mai negre decât propriul păr, pe la ora 11.
Fără să îi pese de suferințele de după petrecerile nocturne ale fetei, Bogdan Pascu a luat-o la întrebări: de ce ține nejustificat mapele cu documente care trebuie semnate urgent și perturbă în acest fel activitatea companiei?
Cu același mult tupeu, Neagra a refuzat să dea mapele cu motivații penibile! În data de 11 august, lucrurile au explodat căci, sătul să accepte aroganțele pu-pilei lui Piștol, Pascu a chemat salariații de la Personal că facă proces verbal de nerespectare a programului de lucru.
De asemenea, directorul general adjunct a adus-o la el și pe Valentina Șerbănescu de la Integritate pentru ca aceasta să constate încălcarea gravă a Codului de Etică al companiei.
Aflată sub un adevărat asediu, Ecaterinca l-a sunat disperată pe Piștol Gol și i-a cerut să o ajute.
Directorul general al CNAIR a sfătuit-o să își ia un concediu medical în fals, până revine el la muncă.
Ca într-o telenovelă proastă, Neagra a simulat un leșin și a scăpat printre dinți și amenințarea: "Mă arunc de la etajul 12 al clădirii!". Pentru că nu prea vine la muncă, Ecaterinca nu știe că are doar 11 etaje clădirea Ministerul Transporturilor, în care este găzduită și CNAIR.
Revenit la muncă în a doua jumătate a lunii august, Piștol a încercat să anuleze cercetarea disciplinară a consilierei lui.
Nu a vrut să îi dea nici măcar un banal avertisment, deși sunt documente clare prin care se probează ilegalitățile femeii.
Pentru a salva onoarea Negrei, Piștol riscă să se trezească cu acuzații de fals în înscrisuri.
Bogdan Pascu are TOATĂ muniția și abia așteaptă să ”descarce” Piștolu’ în Cristian!
În loc de concluzie: Piștol e pe ducă și nici Ecaterinca nu se simte bine, deși se fac ilegalități pentru ”permanentizarea” pu-pilei în funcția de consilier personal al directorului general al CNAIR, pe un generos salariu de cinci mii de euro pe lună!

Neagra- trecut infracțional zbuciumat
Potrivit site-ului televiziunii Antena 3, Neagra a fost și consilieră a ministrului Justiției, useristul Stelian Ion, poziție de pe care a săvârșit infracțiuni informatice.
"Manolache Ecaterina Irina a dispărut din funcția de consilier al ministrului, a doua zi după ce Antena 3 a solicitat să se spună cum a fost posibil ca anumite fișiere de pe site, care priveau rezultatele concursului din sesiunea iulie-octombrie 2017 de ocupare a 25 de posturi vacante de personal juridic asimilat magistraților din minister, să fie modificate și numele domnișoarei să nu mai apară.
Din răspunsul Ministerul Justiției reiese clar că IT-iștii au făcut modificările la solicitarea consilierei Manolache, dar ca să stingă orice posibilă dezvăluire publică a acestui aranjament, cu o zi înainte de a se transmite Antenei 3 acest răspuns, domnișoara Manolache a fost demisă.
E important ca DIICOT să facă lumină în acest caz. Altfel, oricine, în orice minister, poate să își șteargă numele de pe site-urile oficiale.", se spune pe site-ul televiziunii de știri.
Reacţia tupeistei fostei consiliere a ministrului Justiției Ecaterina Irina Manolache a apărut imediat.
"Conținutul informațiilor difuzate în spațiul public este unul profund fals, denigrator și vătămător, acreditându-se ideea că subsemnata aș fi capabilă de o conduită profesională contrară legii, respectiv de o pretinsă săvârșire a unei infractiuni, fără însă ca jurnaliștii să fi întreprins niciun demers prin care să verifice pretinsele fapte și informații direct cu persoana în cauză, respectiv cu subsemnata.
Punctul de vedere al subsemnatei și o minimă consultare a cadrului legal i-ar fi condus pe aceștia la aceeași concluzie comunicată chiar de către Ministerul Justiției, respectiv aceea că acțiunea a fost una legală, bazată pe o cerere.
Mai mult, în lipsa acestor demersuri absolut obligatorii din punct de vedere jurnalistic, atât pentru a acoperi neîndeplinirea acestora, cât și pentru a da în mod artificial veridicitate informațiilor, jurnaliștii Antena 3 au solicitat și menționat în mod tendențios implicarea organelor judiciare.
Or, deși Ministerul Justitiei a arătat, prin răspunsul oficial, că la baza acțiunii a stat o manifestare de voință, jurnaliștii Antena 3 au denaturat cu bună-știință inclusiv punctul de vedere al ministerului, inventând o altă situație de fapt și invocând o pretinsă conivență între subsemnata și departamentul IT al ministerului. În același registru al invențiilor se înscrie și afirmația că aș fi fost demisă din funcție ca urmare a solicitării transmise de către jurnalista Antena 3, în condițiile în care plecarea subsemnatei din minister a intervenit prin acordului părților, iar nu ca urmare a unei pretinse demiteri sau demisii.
Cu titlu important, în raport cu aspectele de mai sus, cât și cu cele care urmează a fi expuse pe larg, precizez că subsemnata dețin totalitatea probelor care să dovedească falsul informațiilor și faptelor difuzate și publicate de către Antena 3.

I. Cu privire la anonimizarea datelor cu caracter personal:

1. subsemnata am învestit Ministerul Justiției cu o cerere scrisă, al cărei circuit poate fi identificat inclusiv în registratura electronică internă a ministerului, prin care mi-am exercitat un drept prevăzut de lege, respectiv dreptul la ștergerea datelor, prevăzut de art. 17 din Regulamentul GDPR (Regulamentul (UE) 2016/679);

2. nu este prima cerere cu un astfel de obiect și cu o astfel de calitate a solicitantului soluționată favorabil de către minister, subsemnata acționând nu numai în acord cu practica, dar și în mod legal și în matca dreptului prevăzut de lege, limitându-mă strict la sesizarea Ministerului Justiției cu o cerere scrisă. Prin urmare, în combaterea susținerilor false și extrem de vătămătoare pe care Antena 3 le-a publicat și prin care a urmărit acreditarea faptului că aș fi săvârșit pretinse ilegalități, arăt că, afirmația conform căreia aș fi acționat în conivență cu departamentul IT este una nu doar complet neadevărată, în raport cu documentele existente, dar extrem de gravă din perspectiva afectării dreptului la onoare, demnitate, reputație și imagine.
Așadar, fără a întreprinde minime demersuri în vederea solicitării punctului de vedere al subsemnatei, nici înainte sau în timpul emisiunii „Punctul de Întâlnire” din 31.01.2021 și nici în contextul emisiunii „Esențial” din 15.02.2021, împrejurări în care aș fi putut oferi totalitatea informațiilor edificatoare, Antena 3 a difuzat și publicat informații fără nicio verificare prealabilă și fără niciun suport real.

II. Cu privire la încetarea raportului de muncă cu Ministerul Justiției:

1. încetarea raportului de muncă a intervenit prin acordul părților, în conformitate cu art. 55 lit. b) din Codul Muncii, aspect care vine să contrazică afirmația falsă, bazată pe o speculație, emisă de Antena 3, în sensul că subsemnata aș fi fost eliberată din funcție prin concediere sau că aș fi demisionat în mod intempestiv;

2. mandatul subsemnatei sub noua conducere a ministerului, instalată la 24.12.2020, a avut caracter provizoriu, fiind limitat la perioada tranziției; astfel, cu o săptămână înainte, la 18.01.2021, am făcut cunoscut faptul că intenționez să părăsesc instituția în raport cu ivirea unor alte planuri profesionale, sens în care, la 25.01.2021 intenția s-a materializat prin semnarea acordului de încetare, care nu a comportat nici atunci și nici în alt moment nicio discuție referitoare la solicitările formulate de către Antena 3; Față de aceste aspecte, având în vedere că Antena 3 a difuzat și publicat totalitatea pretinselor informații și fapte în lipsa solicitării punctului de vedere al subsemnatei, că acestea sunt complet false și că au produs vătămări grave profilului uman și profesional al subsemnatei, comunic pe această cale că îmi rezerv dreptul de a utiliza totalitatea remediilor legale și procedurale în scopul reparării prejudiciilor cauzate drepturilor nepatrimoniale ale subsemnatei", se arată într-un drept la replică transmis de Ecaterina Irina Manolache.
În loc de concluzie: Foaie verde bob de leu, are Neagra un tupeu!!!!

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rublică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.