C5. Album foto: "Mișu Pricopsitu" s-a "măritat" Recomandat

C5. Album foto: "Mișu Pricopsitu" s-a "măritat"

COLOANA A CINCEA. Mihai Popescu, zis "Mișu Pricopsitu", fostul consilier de "șmechereli" al lui Ludovic Orban, pe vremea când acesta din urmă era ministrul Transporturilor, s-a "măritat".

La cei "numai" 50 de anișori ai săi, ginerică și-a luat o nevastă care, credem noi, îl "iubește sincer". Pentru a ne dovedi teoria cu "dragostea adevărată", este suficient să reamintim că nora mamei lui Pricopsitu este cu 18 ani mai tânără decât soțul ei.

În loc de concluzie: Femeia are doar 32 de ani și a venit "la pachet" și cu o fetiță de 8 ani din prima căsătorie!

Participare multipartită
La nunta Pricopsitului au fost oameni politici din mai multe partide. De remarcat au fost membri ai fostului PNȚCD, unii regăsiți la PNL, ca Sorin Cupșă care a fost directorul Canalelor Navigabile pe vremea lui Orban. Marius Bostan, fostul ministru al Comunicațiilor din guvernul "tehnobălțat" Cioloș, a fost și el.
În loc de concluzie: Dar cel mai "trendy" politician prezent la nunta pricopsită a fost Rareș Bogdan, care și-a plimbat tacticos batistuța de la sacou pe la clubul de fițe.

Și cameleonul de "fra-su"!
A fost o mega-reuniune PNL-PSD, de la care nu putea să lipsească sub nicio formă Dan Cristian Popescu, fratele lui Pricopsitu.
În 1990, "frățică" s-a înscris în PNL, după un an a demisionat și a intrat la țărăniști, unde a ajuns chiar prim-vicepreședinte la Tineret la un moment dat. În 2004, s-a reîntors la PNL, unde a ajuns, în 2010, președinte al filialei din Sectorul 2. În aprilie 2012, a fost ales alt președinte de sector, iar la 15 iunie 2012, a fost exclus din PNL ca urmare a deciziei Delegației Permanente a PNL.
În 2012, s-a înscris în Forța Civică și ajuns vice-președinte al partidului, apoi deputat, într-o alianță cu PDL.
Fără să mai fie o surpriză pentru nimeni, Cristinel ajuns din nou în PNL în urma fuziunii PNL-PDL.
În iunie 2016 a candidat la funcția de primar pentru Primaria Sectorului 2 din partea PNL, dar a pierdut și s-a mulțumit cu funcția de viceprimar.
A plecat apoi la PSD pentru că PNL nu l-a vrut pe el canditat pentru funcția de primar al sectorului 2 la alegerile din 2020.
A pierdut din nou și aceste alegeri dar s-a pricopsit cu un loc de deputat.
În loc de concluzie: Cameleonul-animalul este veșnic invidios pe traseismul politic al fratelui lui Pricopsitu!

Funcții de funcții
Ca frățiorul său Cristinel, și Prico și-a lansat cariera politică în fostul PNȚCD, care i-a adus primele funcții și prilejuri de pricopseală.
Trebuie menționat că Mihăiță "ierea", în anul 1999, atât director general al Hotelului București, cât și membru al consiliului de administrație al magazinului Unirea, consiliu prezidat de "controversatul-decedat" Dan Adamescu. Nu mai trebuie spus că Prioco a fost implicat în privatizările cel puțin dubioase, dacă nu chiar veroase, ale hotelului și ale celui mai mare magazin universal din București.
După prăbușirea țărăniștilor, și Mihăiță s-a răspopit la liberalism.
Și atât de liberal a devenit Pricopsitu încât l-a convins pe ministrul Transporturilor de atunci, Ludovic Orban, să îl ia pe poziția de consilier personal, adică mâna lui dreaptă și ceva mai lungă.
În loc de concluzie: Orbănică nu a fost invitat la nuntă. Relațiile dintre el și Prico s-au răcit mult pentru că fostul premier, ministru și președinte PNL nu mai are "cașcaval" de oferit golanilor!

File de istorie
Pricopsitu a intrat în istoria nescrisă a Ministerului Transporturilor după ce, atunci când era consilierul personal al lui Ludovic Orban, a umplut holul, scările și coridorul de la etajul întâi al MT de bancnote.
Toată lumea a intrat în vrie în acea zi la Ministerul Transporturilor pentru că părea că în clădire plouă cu bancnote de 500 de euro.
În loc de concluzie: Misterul s-a lămurit repede, după ce s-a aflat că banii au căzut din teancul lui Pricopsitu, imediat după ce acesta a avut, în holul din față al clădirii, o întâlnire de taină cu un fost rege al asfaltului, Costel Cășuneanu!

Nunta pricopsiților
Mihăiță se laudă că a cheltuit peste 150.000 de euro pentru nunta care a avut loc, pe 5 iunie 2022, în clubul bucureștean Loft.
Ca orice afacere de succes, și nunta are nevoie de o investiție! Cu banii băgați și cu fraierii parveniți invitați la nuntă, Pricopsitu și-a întreit suma decartată pentru petrecere.
Pe fazani i-a ars prin titlurile pompoase pe care și le-a tras între timp, de președinte PNL diaspora SUA și vicepreședinte BPJ PNL diaspora.
Cele două funcții nu înseamnă mai nimic și au mai multă legătură cu fanteziile PNL-ului decât cu guvernul Statelor Unite.
Nașul ales cu grijă pentru nuntă a contribuit și el la crearea mitului prosperității și importanței lui Pricopsitu.
"Godfatherul" Dragoș Sprînceană a fost, în adolescență, model pentru Cătălin Botezatu, animator în show-uri de televiziune estivale, dar și salvamar și barman pe litoral. Acum pozează în mare transportator de prin America, într-o poveste de succes colorată, dar neverificată!
Iar papagalii nou îmbogățiți s-au "simțit" și au "decartat" la greu!
După unele surse, banii primiți cadou la nuntă de familia Elena și Mihai Pricopsitu se ridică la vreo 500.000 de euro. Alții susțin că suma totală strânsă este undeva în jurul unui milion de euro!
În loc de concluzie: În loc să economisească banii pentru că noua doamnă Pricopsitu nu muncește nimic, cu alte cuvinte este "atârnătoare", însurățeii au plecat în luna de miere cu un avion privat în Spania, la Marbella.

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rubrică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.