București. Un camion a rămas pe șine și a blocat ieșirea tramvaielor din depou Recomandat

București. Un camion a rămas pe șine și a blocat ieșirea tramvaielor din depou

Un camion cu semiremorcă a suspendat mai multe linii de tramvai, după ce a rămas blocat pe șine la ieșirea din Depoul Alexandria, cel mai mare din București.

Dintr-un motiv deocamdată neînțeles, șoferul camionulului a decis să intre peste șinele de tramvai.

Un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov a semnalat incidentul încă de pe la ora 5.00: "Toate vagoanele blocat la ieșire din depou, TIR care a luat-o greșit, după aplicație."

Imaginile publicate de membri ai comunității arată că autocamionul a ajuns, practic, cu totul pe șinele de tramvai, într-o poziție pe cât de complicată, pe-atât de ciudată.

Un alt membru al comunității sintetizează astfel nedumerirea firească:@Mă uit la poze, mă gândesc, iar mă uit la poze și mă întreb: Cum reușești așa ceva."

Un bucureștean scrie, pe contul său de Facebook, unde publică și imagini, că „depoul Alexandria e blocat în această dimineață de un tir pe care la băgat aplicația pe linie CF și a rămas suspendat, toate vagoanele blocate în depou.41,32, 11 ,47 și ce linii mai au. Toți sunt în depou”.

Depoul Alexandria este cel mai mare depou de tramvaie din București. Este pe Șoseaua Alexandria 150-152, sector 5, la capătul tramvaiului 32.

UPDATE – ORA 07:44 – STB a anunțat că 8 linii de tramvai sunt blocate în depoul Alexandria din cauza camionului rămas pe șine:"Tramvaiele liniilor 11, 19, 23, 25, 27, 32, 41 si 47 – blocate in depoul Alexandria. Cauza: autovehicul blocat pe liniile de tramvai la iesirea din depou. S-au infiintat liniile naveta 632 si 641: Depoul Alexandria – P-ta Unirii, Terminal Ghencea- P-ta Presei."

UPDATE – la ora 08:36, STB a anunțat că tramvaiele liniilor 11, 19, 23, 25, 27, 32, 41 și 47 „sunt pe accesul spre traseele de bază”.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.