Bonusuri de loialitate de 5.000 de euro oferite șoferilor de camion în Marea Britanie Recomandat

Bonusuri de loialitate de 5.000 de euro oferite șoferilor de camion în Marea Britanie

Confruntate cu o criză uriașă de șțoferi de camion, companiile de transport britanice oferă bonusuri între 1.000 și peste 5000 de euro șoferilor de camion care rămân în companie.


Dixons Carphone, proprietarul Carphone Warehouse și Currys PC World, oferă un bonus de loialitate de 1.500 de lire sterline (1.763 euro) șoferilor de camioane și aceeași sumă pentru noii angajați ca răspuns la lipsa de personal.
Dixons Carphone oferă, de asemenea, personalului care recomandă un prieten pentru un loc de muncă de șofer o recompensă de 1.000 lire sterline și promite 1.500 lire sterline celor care doresc să se recalifice pentru a conduce camioane.
Într-o măsură suplimentară, grupul va acoperi, de asemenea, costurile de instruire și testare pentru a se califica pentru o licență C1 necesară pentru a conduce camioane de 7,5 tone pentru orice persoană cu vârsta peste 21 de ani.


Alți comercianți cu amănuntul englezi au abordat problema deficitului de șoferi de camioane.
Poundland oferă un sistem de bonusuri de 2.000 lire și acoperă costurile pentru o licență pentru șoferii de camioane. John Lewis Partnership va acorda șoferilor de camioane o creștere a salariului de până la 5.000 GBP (5.877 EUR).
Viitorilor șoferi de camioane Teesside le va oferi instruire gratuită în valoare de 5.000 de lire sterline.
În timp ce companii precum Pertemps Driving Academy oferă cursuri gratuite de formare pentru obținerea permisului de conducere a camioanelor, în încercarea de a „readuce Marea Britanie la muncă”.

Detalii AICI

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.