Bistrița-Năsăud. Pieton accidentat de un camion pe DN 17 Recomandat

Bistrița-Năsăud. Pieton accidentat de un camion pe DN 17

Un pieton din județul Botoșani a fost acroșat de un autocamion într-o localitate din județul Bistrița-Năsăud.

”Un pieton de 62 de ani din județul Botoșani a fost acroșat de un autocamion care se deplasa pe direcția Vatra Dornei – Bistrița și care era condus de un bărbat de 41 de ani din județul Suceava. Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 62 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean.

Pompierii militari și un echipaj SAJ Bistrița-Năsăud au intervenit pe DN 17, în zona Valea Străjii, unde un pieton a fost lovit de un camion.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost transportat la spital conștient, cu traumatism cranian cerebral sever, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Substația Mureșenii Bârgăului fiind doar la câțiva km distanță, echipajul SAJ a ajuns primul la fața locului, unde a găsit bărbatul, inconștient, dar cu funcții vitale.

Echipajul a acordat asistență medicală de urgență victimei, preluată apoi de echipajul de terapie intensivă venit în sprijin pentru continuarea tratamentului și transportul către UPU-SMURD Bistrița, a precizat SAJ.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.