Azotat de amoniu scurs din autocamionul implicat în accidentul de pe DN 5; pompierii acţionează pentru prevenirea unei explozii

Azotat de amoniu scurs din autocamionul implicat în accidentul de pe DN 5; pompierii acţionează pentru prevenirea unei explozii

Din autocamionul implicat în accidentul rutier produs duminică pe DN 5 s-a scurs azotat de amoniu, pompierii acţionând pentru pentru prevenirea unei explozii.

Potrivit ISU Giurgiu, o autospecială cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un elicopterul SMURD au intervenit la locul accidentului produs în dreptul localităţii Uzunu şi soldat cu decesul unei persoane.

"Punctul de lucru Călugăreni cu o autospecială cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Giurgiu intervin pe DN 5, în dreptul localităţii Uzunu, după ce un tir încărcat cu azotat de amoniu şi condus de un cetăţean turc a intrat în coliziune cu un autoturism. La faţa locului a sosit şi un elicopter SMURD, dar, din păcate, medicul a constatat decesul şoferului autoturismului, care fusese încarcerat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Conform aceleiaşi surse, echipajele ISU aplică toate măsurile pentru evitarea "unei posibile explozii ca urmare a intrării în contact a azotatului de amoniu cu motorina scursă din rezervorul tirului".

Un autocamion încărcat cu azotat de amoniu a fost implicat într-un accident rutier produs duminică pe DN 5, în localitatea Uzunu, traficul rutier între Giurgiu şi Bucureşti fiind blocat în ambele sensuri.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, în zona localităţii Uzunu a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, un tir încărcat cu azotat de amoniu şi un autoturism. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.