Autoturism, proiectat de camion în remorca altuia. Au intervenit medicii

Autoturism, proiectat de camion în remorca altuia. Au intervenit medicii

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Pitești, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, pe DN 65B, din direcția DN 65 către A1, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 53 de ani, din București.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în remorca unui ansamblu rutier care se deplasa în fața acestuia, în aceeași direcție de mers, fiind condus de un bărbat de 57 de ani, din Ștefan cel Mare. De asemenea, conducătorul primului ansamblu rutier, respectiv bărbatul de 43 de ani, din Pitești, a pătruns și pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 33 de ani, din Albota.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători de autoturisme, care au fost asistați medical la fața locului. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.