ATENȚIE O importantă autostradă din Germania se închide! Recomandat

ATENȚIE O importantă autostradă din Germania se închide!

Autostrada A8 va fi închisă pentru mai multe zile, începând din 11 octombrie, din cauza unor lucrări de întreținere și reparații. Pentru a efectua lucrări de reparație la un tunel, pentru reînnoirea stratului de asfalt și pentru îndepărtarea vegetației de pe versanți, autostrada A8 va fi complet închisă în direcția München, în zona Albaufstieg.

Conform informațiilor oferite de Autobahn GmbH, închiderea va începe la data de 11 octombrie, la ora 20:00, și va dura până la 14 octombrie, la ora 5:00. Aceste lucrări sunt esențiale pentru pregătirea drumului înainte de venirea iernii și vor afecta zona dintre nodurile Mühlhausen im Täle și Merklingen. Este important de menționat că traficul pe direcția Stuttgart-Karlsruhe de pe A8 nu va fi afectat de aceste lucrări.
Pentru a preveni formarea de ambuteiaje pe rutele ocolitoare neoficiale, Autobahn GmbH Südwest face un apel către toți participanții la trafic să dezactiveze sistemele de navigație și să urmeze traseul de ocolire oficial semnalizat cu indicatorul U29.
De asemenea, participanții la trafic pe distanțe lungi vor fi informați privind această închidere la nodurile Weinsberg și Walldorf, astfel încât șoferii să poată lua măsuri din timp. O posibilă ocolire a zonei închise poate fi realizată pe A6 și A7 prin nodul Feuchtwangen/Crailsheim. (ziarulromanesc)


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.