Anglia. Șofer profesionist român - 3 ani de închisoare pentru migranții băgați în înălbitor Recomandat

Anglia. Șofer profesionist român - 3 ani de închisoare pentru migranții băgați în înălbitor

Un șofer profesionist român contrabandist a fost condamnat la mai mult de trei ani de închisoare după ce a băgat în înălbitor trei albanezi cărora le-a promis că îi duce din Franța în Anglia.

Metoda ar fi trebuit să îi facă nedetectabili pe cei trei migranți ilegali.
Costel Nicuță, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat, pe 27 februarie 2020, de către ofițerii de Frontieră la intrarea în tunelul de sub Canalul Mânecii, lângă Calais. Avea deasupra remorcii dubei pe care o conducea un compartiment special unde au fost descoperiți trei albanezi. Îmbrăcămintea lor era plină de înălbitor și substanța era prezentă și pe tricoul lui Nicuță.
Șoferul român a fost acuzat de favorizarea imigrării ilegale în Marea Britanie și a fost arestat. El a pledat vinovat la o audiere la Canterbury Crown Court din Kent, prin intermediul unei transmisii video, pe 16 aprilie. Marți, românul a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare.
Înainte de a fi predați Poliției franceze, cei trei bărbați au avut nevoie de tratament medical, iar cazul a fost trimis echipei de investigare criminală și financiară (CFI) a Asigurării Imigrației, scrie Daily Mail.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.