8 camioane cu cărți au ajuns în Moldova. Cine le-a trimis?

8 camioane cu cărți au ajuns în Moldova. Cine le-a trimis?

Cele 100.000 de volume în format fizic și tot atâtea, în format digital, achiziționate de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, din cadrul Guvernului României, pentru a fi donate celor 300 de biblioteci publice care au solicitat înnoirea stocului de carte, au ajuns la Chișinău cu sprijinul autorităților implicate, de pe ambele maluri ale Prutului.

Opt TIR-uri au adus cea mai mare donație de carte în limba românăImagine simbol
Ceremonia de donație va avea loc joi, 10 octombrie 2024, ora 13.00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, în prezența, secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu, alături de ministrul Culturii din Moldova, Sergiu Prodan, ambasadorul României la Chișinău, ES Cristian Leon Țurcanu, și alte oficialități, transmite Știri.md cu referire la info1.md.

Beneficiarul direct al donației, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, va distribui volumele ulterior, în cel mai scurt timp, către bibliotecile publice din 300 de localități.

Acest material jurnalistic este realizat în cadrul proiectului „Promovarea avantajelor aderării Moldovei la UE prin exemplul experienței României”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestui material jurnalistic nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.