3 camioane cu haine contrafăcute descoperite la șoferi din Ucraina

3 camioane cu haine contrafăcute descoperite la șoferi din Ucraina

O cantitate impresionantă de haine contrafăcute a fost descoperită zilele trecute la Vama Siret. Valoarea acestor articole, dacă ar fi fost originale, ar fi depășit 2 milioane de euro.

În data de 14 octombrie, polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, împreună cu inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale Vamale Iași – Serviciul Echipe Mobile, au descoperit, în trei TIR-uri, 200.450 de articole vestimentare, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală unor mărci cunoscute, în valoare de 2.060.000 de euro.

Luni seara, la vamă s-au prezentat, pe sensul de ieșire, trei șoferi ucraineni cu vârste cuprinse între 35 și 53 de ani, conducând trei TIR-uri, toate înmatriculate în Ucraina. Aceștia mergeau pe ruta Polonia- România-Ucraina.

În cele trei automarfare s-au găsit 200.450 de articole vestimentare contrafăcute, disimulate prin metoda „capac”.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă se ridică la suma totală de 10.300.000 lei, au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, la final urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


GEROGE NIȚĂ - STAREA TRANSPORTURILOR


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.