19 ani de închisoare pentru ucigașul unui șofer român de camion. Crima, sub ochii soției Recomandat

19 ani de închisoare pentru ucigașul unui șofer român de camion. Crima, sub ochii soției

Juriul de pe Somme nu a avut nicio îndoială că Belan Qassim Karim a fost responsabil de moartea prin înjunghiere a unui șofer de camion la 15 mai 2021 între Abbeville și Blangy. Aceștia l-au condamnat joi, 21 martie 2024, la nouăsprezece ani de închisoare.

Șoferul român și-a pierdut viața sub privirile înspăimântate ale soției sale, într-o parcare de TIR-uri din Franța. Belan Qassim Karim, a susținut, pe tot parcursul procesului, că este nevinovat. Irakianul a stat timp de doi ani și jumătate în arest preventiv.

Crima a avut loc în noaptea de 15 spre 16 mai 2021. Mihai Spătaru, originar din Brăila, se afla cu soția sa, colegă de echipaj, într-o parcare de pe Autostrada A28 din Franța, în zona de odihnă Translay. Transportau marfă din Anglia în Franța.

„Am deschis ușa pe partea șoferului și deja l-am văzut cum venea plin de sânge pe lângă remorcă. M-am dat jos din cabină și am început să bat cu pumnii în toate camioanele ce erau acolo. Am zis că totuși poate cineva vorbește franceza și mă uitam la matricolă să văd poate e vreun număr de Franța.”, avea să povestească Liliana, soția lui Mihai, la câteva săptămâni după crimă. Citeşte întreaga ştire: Migrantul care a ucis cu o macetă un șofer român de TIR, sub ochii soției acestuia, a fost condamnat, în Franța.

Sursa AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.