Marți, 14 Februarie 2023 - TIRMagazin.ro

Ce implică „Pactul verde” pentru camioane

Comisia Europeană a prezentat un plan industrial în cadrul Pactului verde pentru a spori competitivitatea industriei Europei cu zero emisii nete și pentru a sprijini tranziția rapidă către neutralitatea climatică.
Planul urmărește să asigure un mediu mai favorabil pentru extinderea capacității UE de producție a tehnologiilor și produselor cu emisii nete egale cu zero, necesare pentru a îndeplini obiectivele ambițioase ale Europei în materie de climă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Inspecția Muncii începe controale masive la transportatorii rutieri

Transportatorii rutieri sunt pe agenda Inspecției Muncii în câteva rânduri anul acesta. În principal, inspectorii vor verifica respectarea normelor de sănătate și securitate în muncă (SSM), în contextul în care transporturile reprezintă un sector de activitate unde avem numeroase accidente de muncă, dar și normele privind timpul de muncă și timpul de odihnă în cazul conducătorilor auto și respectarea normelor europene în cazul deplasărilor transfrontaliere.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

C5. Cristian Pistol - "demolatorul" de autostrăzi

COLOANA A CINCEA. Încă de pe vremea în care era director la Direcția Implementare Proiecte, Cristian Pistol, zis "Piștol Gol", acum director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ascundea cu viclenie documentele care prevesteau că lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda se va prăbuși. Și marea prăbușire s-a produs la începutul lunii februarie 2023!

Citeşte mai departe ...

România va avea încă un studiu de fezabilitate. Ce autostradă e vizată

Câştigătorul pentru elaborarea studiului de fezabilitate al primului lot al drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj a fost desemnat luni, acesta fiind Asocierea DP Consult SA - Explan SRL - Geologic-Site SRL - SCA Teaha&Fuzesi, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, pe pagina sa de Facebook.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.