Miercuri, 08 Februarie 2023 - TIRMagazin.ro

VIDEO: Cefin Trucks - strategia pentru 2023: digitalizarea, dezvoltare de servicii financiare, noi game de produse și expansiunea rețelei de service

• Cefin Trucks a închis anul 2022 cu o cifră de afaceri de aproape 96 milioane de euro, în creștere față de anul 2021;
• Ford Trucks a obținut o cotă de piață de 9,3% (conform Raport Înmatriculări DRCPIV ianuarie-decembrie 2022) și rămâne lider în segmentul de Construcții, lider în segmentul de Specializate și își propune să dubleze cota de piață în categoria Autotractoare;
• Cefin Trucks prevede o creștere în 2023, cu ajutorul politicii sale orientate în jurul clientului, a planului de dezvoltare a rețelei de service, implementarea unui proces complex de digitalizare și dezvoltarea serviciilor financiare;
• Creșterea este susținută de un plan de investiții de 15 milioane de euro în trei ani (2022-2024);
• Activitățile automotive ale Grupului AIC au atins o cifră de afaceri de 134 milioane euro în 2022, din care 60% (81 milioane euro) reprezintă activitățile AIC Trucks (importator Ford Trucks).
• Planul pentru 2023 prevede o creștere la nivel de grup până la 158 milioane euro și la nivel AIC Trucks 93 milioane euro.

Citeşte mai departe ...

Capitala Franței a fost blocată cu tractoare

Mai multe sute de tractoare au intrat miercuri în Paris, în cadrul unei manifestaţii de protest a fermierilor nemulţumiţi de restricţiile impuse cu privire la utilizarea pesticidelor şi alte reglementări de mediu care în opinia lor ameninţă producţia agricolă în Uniunea Europeană, informează AFP şi Reuters.

Protestul fermierilor francezi vine la o lună după ce Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a decis că statele membre UE nu au dreptul de a acorda derogări de la interdicţia europeană privind tratamentul seminţelor cu neonicotinoide, inclusiv în circumstanţe excepţionale invocate în special pentru a-i proteja pe cultivatorii de sfeclă.

"Aproape 500 de tractoare şi peste 2.000 de fermieri" sunt aşteptaţi să defileze până pe Esplanada Invalizilor, din centrul Parisului, potrivit FNSEA, principalul sindicat al fermierilor francezi. "Aceste interdicţii repetate şi lipsa de acţiune a guvernului de a sprijini numeroase sectoare ameninţă producţia agricolă", a adăugat FNSEA într-un comunicat de presă comun cu Asociaţia cultivatorilor de sfeclă de zahăr din Franţa (CGB) şi organizaţia tinerilor fermieri (JA).

Sindicatele susţin că importul de culturi din ţări care nu trebuie să respecte aceleaşi restricţii privind utilizarea pesticidelor ameninţă locurile de muncă din Franţa. Reprezentanţii fermierilor urmează să se întâlnească în cursul dimineţii cu ministrul francez al Agriculturii, Marc Fesneau.

În schimb, al treilea mare sindicat al fermierilor francezi, Confédération paysanne, nu s-a alăturat protestului de miercuri. Într-un comunicat de presă, acest sindicat de stânga a criticat organizarea unor manifestaţii de protest "pentru a putea utiliza în continuare neonicotinoide şi a refuza orice progres ecologic".

Ultima mare mobilizare a fermierilor francezi a fost organizată în 27 noiembrie 2019, când aproximativ 1000 de tractoare au organizat o operaţiune de tip "melc" pe şoselele de la periferia Parisului.


FORD TRUCKS 3000


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Camion care circula fără parbriz şi cu cabina deformată, reținut de poliție

Uneori se zice că o bandă adezivă bună rezolvă aproape orice problemă, cel puţin temporar. Se pare că asta şi-a spus şi şoferul unui camion din Austria, surprins în timp ce-şi conducea camionul Volvo pe traseul B4 din Stockerau, la nord de Viena. Doar că acest camion Volvo era la un pas de a se dezintegra pe drumurile publice, fiind ţinut integru doar de banda adezivă, aplicată din belşug.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Drum închis din cauza viscolului

Din cauza viscolului puternic și a vizibilității extrem de reduse, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule DN 23B (km 2+000 – km 15+000) între Măicănești și Ciorăști.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.