Șofer român de camion a izbit o remorcă. NU s-a mai putut face nimic Recomandat

Șofer român de camion a izbit o remorcă. NU s-a mai putut face nimic

Un tânăr de aproximativ 35 de ani, din Arad, aflat la volanul unui camion, a intrat violent în remorca unui automarfar staționat pe autostradă, pierzându-și viața pe loc.

sofer camion roman mort

Accidentul s-a petrecut pe 22 iulie, pe autostrada Struma – A3 – din Bulgaria, înainte de punctul de trecere a frontierei Kulata, dintre Bulgaria și Grecia.

Conform Directoratului Regional din Blagoevgrad al Ministerului Afacerilor Interne din Bulgaria, accidentul s-a petrecut la kilometrul 164 al autostrăzii, iar traficul în zonă a fost oprit.

În ziua respectivă, la punctul de trecere a frontierei dintre cele două state s-au înregistrat cozi de aproximativ 6 kilometri.

În coadă se aflau și camioane care așteptau să treacă granița.

La un moment dat, unul dintre automarfare a lovit un altul.

Șoferul român nu a observat că cele două camioane care s-au ciocnit staționează și a intrat din plin în remorca unuia dintre ele.

În urma impactului, tânărul și-a pierdut viața pe loc. Conform Dianei Russinova, Președinte al Centrului European pentru Politici de Transport, șoferul fie și-a pierdut cunoștința înainte de a produce accidentul, fie a adormit la volan.

Conform informațiilor noastre, șoferul avea aproximativ 35 de ani, era originar din Tauț, însă locuia la Galșa, unde era căsătorit și avea un copil.

sofer profesionist roman mort autostrada italia


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.