1.300 lei amenda după ce a ieșit la plimbare cu un camion în oraș Recomandat

1.300 lei amenda după ce a ieșit la plimbare cu un camion în oraș

La aproape 170.000 de lei se ridică amenzile date de agenții Poliției Locale Timișoara șoferilor care au intrat cu mașini de mare tonaj prin oraș, mai exact pe străzile pe care acest lucru este interzis.


Doar în cursul zilei de luni au fost depistați trei conducători de autovehicule de peste 3,5 tone, care se deplasau pe strada Daliei, pe str. Paris în zona Pieței 700, și pe str. 20 Decembrie 1989.

Aceștia au fost sancționați cu câte 1.305 lei. De la începutul anului, au fost amendați 129 de conducători de autovehicule de mare tonaj care nu au respectat prevederile legii prin care se interzice circulaţia autovehiculelor cu mase sau gabarite depăşite pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoare de interzicere, restricţie sau limitare a accesului acestora. Amenda se dă dacă vehiculul sau ansamblul de vehicule atinge ori depăşeşte lăţimea, înălţimea, lungimea sau masele pe axe ori masa totală maximă admisă. Sancțiunile pentru astfel de fapte se încadrează între 1.305 și 2.900 de lei.

Astfel de situații au fost întâlnite în zone precum M. Kogălniceanu, Magnoliei, Petuniei, Hector, Republicii, Bdul Regele Ferdinand, Gh. Dima, Pestalozzi, 21 Decembrie, Sever Bocu, Demetriade, Piața Consiliul Europei etc.

„Problema autovehiculelor de mare tonaj care circulă pe raza municipiului Timișoara, în locuri în care acest lucru este interzis se află în atenția polițiștilor locali, care acționează periodic pe această linie, cu atât mai mult cu cât există sesizări de la cetățeni. Aceștia semnalează deranjul provocat de autovehicule, cum ar fi praful, zgomotul și chiar posibilitatea deteriorării drumurilor și imobilelor de locuit”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


schmitz gotha video


schmitz ecoflex video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.