Sibiu. Un camion intrat pe contrasens a făcut praf o mașină. Șoferul și soția lui au murit, doi adolescenți au fost grav răniți Recomandat

Sibiu. Un camion intrat pe contrasens a făcut praf o mașină. Șoferul și soția lui au murit, doi adolescenți au fost grav răniți

Un șofer și soția lui au murit pe loc vineri seara târziu, când mașina lor a fost lovită violent de un camion intrat pe contrasens, pe DN1, în județul Sibiu.

Doi adolescenți care călătoreau și ei în autoturism au fost grav răniți, un băiat ajungând la spital în comă

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.30, la intersecția DN1 cu drumul care duce spre Sărata, aproape de Porumbacu de Sus.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 49 de ani, din județul Arad, care conducea un camion, în timp ce se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, ar fi ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau șoferul și alți trei pasageri.

La fața locului au intervenit de urgență două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. De asemenea a intervenit și o ambulanță SAJ cu medic.

Din cele cinci persoane implicate în accident, patru au rămas încarcerate. S-au efectuat de urgență manevre de descarcerare însă, în urma impactului, eforturile salvatorilor au fost fără rezultat pentru două persoane, care au fost declarate decedate.

Este vorba despre șoferului mașinii, un bărbat de 51 de ani, din Brașov, și pasagerul din dreapta față, care era soția sa, o femeie în vârstă de 50 de ani.

Alte trei persoane au fost transportate la spital. Un bărbat de aproximativ 49 de ani, șoferul camionului a ajuns la UPU Sibiu conștient, cu un traumatism la picior. A fost preluat de echipajul SMURD.

Un tânăr de 18 ani care a fost descarcerat și preluat de echipajul SAJ cu medic, inconștient, a fost intubat și transportat la UPU Sibiu. Băiatul a suferit lovituri puternice în zona capului, potrivit echipajelor SAJ.

De asemenea, o fată de aproximativ 17 ani a fost descarcerată și preluată de echipajul SMURD cu medic și transportată la UPU Sibiu.


SCHMITZ PRE-IAA 2024


IVECO eDAILY

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.