Marți, 21 Mai 2024 - TIRMagazin.ro

REPORTAJ. Patronii români preferă să plătească amenzi în loc să își trimită șoferii la hotel

Poliția și serviciile de inspecție au verificat luni 341 de camioane în zona portuară din Anvers. Camionagii își petrec acolo weekend-urile, adesea în condiții de muncă și de trai deplorabile, în parcări mari. Cu toate acestea, mulți dintre ei nici nu par să se supere prea mult. "În total, au fost date amenzi în valoare de 255.762 de euro, majoritatea în ceea ce privește compania de transport."

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO. Cum a scăpat un șofer de camion cu permisul nesuspendat, deși a încălcat legea?

Un tânăr șofer de camion a scăpat ca prin urechile acului fără să-i fie suspendat permisul, după ce pe o autostradă din județul Timiș a fost surprins conducând neregulamentar. El a semnat în procesul-verbal de contravenție promițând agentului care i-a dat avertisment că va preda singur permisul polițiștilor, dacă nu va conduce regulamentar de-acum înainte.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO Șoferul de camion ucis de tineri în Belgia, condus pe ultimul drum de tot Maramureșul

Hotnews a mers duminică în satul Mara din Maramureș și a discutat cu oamenii care i-au reconstituit viața lui Ghiță Tibil, șoferul de 50 de ani ucis după ce un grup de tineri drogați din Belgia au aruncat de pe pod un capac de canal. Printre ei, Maria, cea cu care plănuia să se însoare în august, tocmise restaurant şi formaţie muzicală. Erau împreună în cabina TIR-ului, în momentul îngrozitor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.