VIDEO. REȚEAUA NAȚIONALĂ MHS TRUCK & BUS: UN NOU SERVICE MAN LA ORADEA Recomandat

VIDEO. REȚEAUA NAȚIONALĂ MHS TRUCK & BUS: UN NOU SERVICE MAN LA ORADEA

Al nouălea atelier din cadrul rețelei MHS Truck Service a fost inaugurat în data de 10 iulie 2020, la Oradea.

Rețeaua MHS Truck Service deține ateliere de service proprii în București, Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara, Constanța și Bacău. De asemenea, în cadrul rețelei funcționează și cinci parteneri de service autorizați în Iași, Slatina, Oradea, Piatra Neamț și Baia Mare, astfel asigurându-se o acoperire națională completă.
La evenimentul de inaugurare din 10 iulie, alături de Michael Schmidt, președinte MHS Holding, care a trimis un mesaj video, au fost prezente oficialități din cadrul Guvernului României, oficialități locale, precum și oficialități din partea producătorului MAN Truck & Bus. Printre acestea s-au numărat Marilen-Gabriel Pirtea, Deputat și Rector al Universității de Vest din Timișoara, Dragoș CL Preda, secretar de stat cu atribuții în comunicare, Ilie Gavril Bolojan, primarul orașului Oradea, Bátori Géza, primarul orașului Borș, Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus și Goeran Nyberg, Executive Board Member for Sales & Marketing la MAN Truck & Bus, care a transmis un mesaj video.
„Decizia de a inaugura sediul de la Oradea în această perioadă dificilă a venit din dorința de a susține sectorul de transport românesc și de a genera noi locuri de munca în zona respectivă.“ a declarat Michael Schmidt, Președinte MHS Holding.
Noul sediu MHS Truck Service Oradea este situat pe drumul european E60/DN1, în apropierea punctului de trecere a frontierei Borș. Acesta se întinde pe o suprafață de 12.000 mp, dintre care 2800 mp sunt alocați clădirii de birouri și atelierului, iar restul de 9200 mp sunt destinați parcării camioanelor care vor veni la service și autovehiculelor noi destinate livrării.
Atelierul MHS Truck Service Oradea dispune de 4 canale de lucru și un canal destinat verificării ITP. În atelier vor fi asigurate 16 posturi de lucru pentru specialiștii productivi, care vor efectua lucrări de mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie și ITP, respectiv un număr de 8 posturi de lucru pentru personalul TESA, în această unitate desfășurându-și activitatea un număr total de 24 de angajați.
Clădirea a fost construită conform standardelor actuale MAN, iar atelierul este autorizat pentru lucrări de service pentru mărcile MAN și Neoplan, cu posibilitate de extindere pentru divizia de vehicule comerciale ușoare MAN TGE. Atelierul MAN din Oradea va funcționa în concordanță cu măsurile de siguranță în vigoare, în vederea prevenirii răspândirii virsului SARS-COV-2, la fel ca întreaga rețea națională de ateliere service MHS Truck Service.
„Valoarea investiției în atelierul MAN din Oradea se ridică la 4 milioane euro și reprezintă un pas important în dezvoltarea rețelei de service și a mărcii MAN în România”, a completat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.
MHS Truck Service Oradea va oferi clienților săi, pe lângă serviciile de service, servicii de vânzare camioane noi și rulate, servicii de Service24, contracte de service, vânzare piese de schimb originale și accesorii MAN, campanii permanente pentru piesele de schimb originale MAN, programul de garanţie extinsă a pieselor de schimb, oferte speciale trimestriale de soluții complete de reparații (pachete pentru piese de schimb și manoperă adecvate produselor și sezonului), precum și tarife speciale de manoperă pentru vehicule cu vechime mai mare de 6 ani.
În vederea asigurării calității serviciilor oferite, personalul MHS Truck Service Oradea va participa în mod constant la cursurile pentru tehnicienii MAN, organizate prin intermediul celor două centre de perfecționare din Bucureşti şi Sibiu. Cursurile sunt organizate conform conceptelor MAN Academy şi standardelor MAN, cele două centre de perfecţionare din Bucureşti şi Sibiu oferind atât cursuri teoretice, cât şi cursuri orientate către activitatea practică.
De asemenea, prin intermediul MHS Truck Service Oradea, tinerii din zona de Vest a țării care doresc să se înscrie în programul de internship dezvoltat de departamentul de training MHS Truck & Bus Group, vor putea beneficia de o pregătire la cel mai înalt nivel pentru a deveni specialişti în domeniile mecanică, electrică, tinichigerie şi vopsitorie pentru autovehiculele MAN. Programul a ajuns deja la a noua generație, care din 2020 continuă sub denumirea MANTech2030.

Noul autotractor MAN TGX și comerciala ușoară MAN TGE prezentate oficial în România

Cu ocazia lansării celui de-al nouălea service MAN, din cadrul rețelei naționale, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul mărcilor MAN și Neoplan în România, a prezentat în premieră, în România, noul autotractor MAN TGX, model destinat transportului pe distanțe lungi și comerciala ușoară MAN TGE.
În februarie, MAN a prezentat publicului noua generație de camioane, care este orientată către cerințele în schimbare ale industriei de transport și stabilește noi standarde în ceea ce privește confortul șoferului, sistemele de asistență, conectivitate și digitalizare.
Noua generație de camioane MAN reprezintă trecerea producătorului bavarez de la un furnizor de vehicule comerciale la unul de soluții de transport inteligente și durabile.
Grație noilor lanțuri cinematice, elementelor aerodinamice îmbunătățite, sistemelor de asistență, precum MAN EfficientCruise, noua generație de camioane MAN aduce economii de combustibil de până la 8,2%, lucru confirmat și de cel mai nou raport TŰV, respectiv reduceri semnificative ale dioxidului de carbon eliminat în aer.
Noua gamă de camioane MAN, cuprinde modelele TGX, TGS, TGM și TGL, disponibile într-o varietate de versiuni constructive.

Noul autotractor MAN TGX: Potrivit pentru orice aplicație
Filosofia care a stat la baza dezvoltării noii generații de camioane MAN a fost păstrarea a ceea ce a fost încercat și testat, respectiv îmbunătățit atunci când a fost nevoie la seria de camioane în decursul timpului.
Misiunile de transport pe distanțe lungi și transporturi agabaritice sunt acoperite de noul model MAN TGX, recunoscut pentru cabinele sale spațioase.
Ca până acum, noul MAN TGX este disponibil cu trei serii de motoare: D15, D26 și vârful de gamă D38, care acoperă o plajă de putere cuprinsă între 330 CP și 640 CP (MAN D38 – de la 540 CP la 640 CP, MAN D26 – de la 430 CP și 510 CP și MAN D15 – de la 330 CP la 400 CP).
Pe lângă versiunile clasice de autotractoare 4x2 și 6x2, respectiv șasiu rigid, noul MAN TGX este încă disponibil în versiuni autotractor 6x4 și 8x4, acestea fiind o alegere populară pentru companiile de transport agabaritic.
Autotractorul 4x2 poate fi comandat opțional cu sistemul de tracțiune hidrostatică MAN HydroDrive pe puntea față, care oferă o tracțiune superioară pe suprafețele neasfaltate, dar menține și o sarcină utilă ridicată. Cu această diversitate de opțiuni, noul MAN TGX acoperă o gamă cuprinsă între 18 și 41 de tone masa totală maximă autorizată (MTMA) a vehiculului. În cazul aplicațiilor grele, MTMA este de 250 de tone.
Noul MAN TGX este disponibil cu trei versiuni de cabina GX, GM, GN, cu volume cuprinse între 9,7 mc și 12,6 mc.

Noul MAN TGX va fi prezentat direct clienților
Din cauza situație generate de pandemia de coronavirus, MHS Truck & Bus Group a luat decizia de a prezenta noul autotractor MAN TGX direct în locațiile clienților, respectând măsurile de sănătate în vigoare, în vederea prevenirii răspândirii virsului SARS-COV-2.

Comerciala ușoară MAN TGE disponibilă în România
În cadrul evenimentului a fost prezentat și MAN TGE, cel mai mic model din portofoliul producătorului bavarez. Comerciala ușoară este acum disponibilă pentru vânzare și pe piața din România, în variante constructive furgon, autoșasiu și transport persoane cu până la 19+1 locuri.

Modelele MAN expuse în cadrul evenimentului de la Oradea:
• noul autotractor MAN TGX 18.510 4x2 BL SA, destinat transportului pe distanțe lungi cu noua cabina GX și echipare de top, un benchmark în acest segment;
• autocar MAN Lion’s Coach, Bus of the Year 2020, echipare premium, 55+1+1 locuri;
• autocamion MAN TGX 33.510 6x6 BB, cu tracțiune integrală 6x6, echipare de top, macara forestieră și racoanțe;
• două modele MAN TGE, cel mai mic model al gamei de vehicule comerciale MAN, în versiune MAN TGE 3.180 4x2 cu suprastructură frigorifică (certificare ATP) și MAN TGE 5.180, echipată cu benă basculabilă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.