VIDEO. Producția de camioane electrice Nikola începe în Germania Recomandat

VIDEO. Producția de camioane electrice Nikola începe în Germania

Iveco și Nikola au inaugurat, ieri, 15 septembrie 2021, în Germania, la Ulm, o fabrică pentru producția de camioane electrice Nikola.

Întinsă pe o suprafață de 50.000 de metri pătrați, se așteaptă ca fabrica să producă aproximativ 1.000 de unități pe an. Pentru cele două companii, noua fabrică reprezintă o etapă importantă în implementarea strategiei de a fi lideri mondiali în soluții de transport cu emisii zero.
Prin parteneriatul Iveco-Nikola se deschide un nou capitol se deschide în istoria transportului durabil. Cele două companii au deschis o nouă unitate de producție a vehiculelor electrice Nikola Tre în Ulm, Germania.
Fabrica va fi gata să înceapă producția până la sfârșitul anului, iar primele modele Nikola Tre produse aici vor fi livrate în 2022 în Statele Unite pentru o serie de clienți selecți.
Cele două companii se așteaptă la o creștere progresivă a producției în următorii ani. Situl va funcționa în conformitate cu principiile programului de fabricație de clasă mondială, cu scopul de a realiza zero deșeuri, zero accidente, zero avarii și zero inventar.
În timpul inaugurării, pe lângă modelul de producție al vehiculului electric cu baterie, a fost prezentat publicului și prototipul vehiculului electric cu pilă de combustie Nikola TRE, care ar trebui să intre în producție până la sfârșitul anului 2023.
Iveco și Nikola și-au anunțat, de asemenea, intenția de a testa și livra până la 25 de vehicule electrice în portul Hamburg, unul dintre cele mai mari din Europa. Această operațiune va fi implementată în două etape.
Prima fază cuprinde o serie de teste portuare ale vehiculelor BEV ale Nikola Tre pentru operațiuni de transport și logistică. O a doua fază, mai amplă, va include integrarea deplină a vehiculelor BEV în operațiunile portuare și instalarea infrastructurii de marfă și a serviciului de asistență la fața locului, inclusiv a furnizorilor de frunte. Vehiculele furnizate pentru aceste două etape vor fi versiunea americană a Nikola Tre, care are deja autorizații speciale pentru operațiuni în port.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.