VIDEO. IVECO - lansarea gamei complete de autovehicule 2024 Recomandat

VIDEO. IVECO - lansarea gamei complete de autovehicule 2024

IVECO și-a lansat gama completă de autovehicule în cadrul unui eveniment care a avut loc la Barcelona în 15 noiembrie 2023.

La evenimentul desfășurat sub sloganul "Be The Change" au participat peste 1.300 de invitați, oameni de afaceri, specialiști și jurnaliști.

Un miliard de euro a costat lansarea noilor vehicule din absolut toate gamele producătorului italian de vehicule comerciale.

Noua gamă IVECO WAY are la bază modelul de mare succes cunoscut deja, prin introducerea unor noi caracteristici avansate, confort mai mare și un motor nou xC13 puternic, dar eficient, aerodinamică îmbunătățită și sistem predictiv de schimb al treptelor de viteză bazat pe GPS.

Prin Daily, familia emblematică de vehicule utilitare ușoare IVECO continuă să evolueze rapid, cu actualizări de produse și conectivitate de ultimă generație ca dotare standard în întreaga gamă, deblocând o lume de servicii și caracteristici concepute pentru a face viața șoferului la bord mai confortabilă, pentru a oferi o experiență de conducere excelentă și mai sigură și pentru a crește productivitatea și durabilitatea afacerii clientului.

Noul Eurocargo reprezintă cea mai avansată replică a gamei istorice de până acum. Bordul digital reproiectat, noile sisteme de asistență pentru șoferi (ADAS), serviciile digitale și oferta extinsă de motorizări fac din Eurocargo o alegere clară pentru șoferi. Un atu cu adevărat puternic pentru toți operatorii.

La eveniment IVECO și-a prezentat oferta sa de vehicule electrice grele și ușoare: primul camion electric de mare tonaj fabricat integral de compania italiană, S-eWay, și gama îmbunătățită eDaily.

În timpul evenimentului de lansare a gamei sale complete, la Barcelona, IVECO a anunțat parteneriatul istoric cu trupa Metallica, membră a Rock & Roll Hall Of Famers. Brandul va susține trupa în timpul etapei europene a turneului M72 World Tour, în perioada mai-iulie 2024. Camioanele și microbuzele electrice și pe gaz natural IVECO se vor alătura, astfel, caravanei Metallica, asigurând transportul membrilor trupei și al echipamentului acestora.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.