Video exclusiv: CEFIN TRUCKS-16 AUTOBASCULANTE FORD TRUCKS CĂTRE CNAIR Recomandat

Video exclusiv: CEFIN TRUCKS-16 AUTOBASCULANTE FORD TRUCKS CĂTRE CNAIR

Cefin Trucks a anunțat, la 15 mai 2018, livrarea a 16 autobasculante 4142D Euro 6C Ford Trucks către Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Această comandă importantă vine în urma contractului obținut în 22 martie 2018, în cadrul licitației publice 170048 organizată de CNAIR.
“Câștigarea licitației organizată de CNAIR a fost una dintre provocările noastre, mai ales că s-a derulat în primele luni de la data lansării brandului Ford Trucks în România. Suntem mândri de această performanță și ne bucurăm să fim prezenți cu vehiculele Ford Trucks pe șantierele de construcții de drumuri și poduri din țară.”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

“Confirmăm astfel, o dată în plus, angajamentul pe care ni l-am asumat de a oferi companiilor care activează în domeniile Construcții si Lucrări de Infrastructură produse performante, robuste, special concepute pentru a le răspunde și depăși exigențele, și de a aduce o reală valoare adaugată serviciilor lor prin performanța vehiculelor Ford Trucks și costurile de operare optimizate.”, a adaugat Selim Yazici, Managing Director South East Europe and Balkans, Ford Trucks.

“Avem încredere că produsele livrate de CEFIN vor răspunde exigențelor CNAIR. Cele 16 autobasculante, achiziționate prin Direcția Mecanizare a CNAIR, vor intra în înzestrarea Companiei de Drumuri și vor fi folosite pentru reparația și întreținerea infrastructurii rutiere naționale. Autobasculantele Ford, cu tractiune 8X4, achiziționate astăzi sunt destinate în special transportului mixturior asfaltice, produse de stațiile de asfalt din dotarea Regionalelor CNAIR.Trebuie să precizez că inclusiv aceasta achiziție se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014 și care prevede achiziționarea a 1000 de mașini și utilaje.”, a declarat Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

Puterea și stabilitatea demonstrate în condiții de șantier, motoarele Ecotorq Euro 6C cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare sunt principalele caracteristici care au poziționat vehiculele comerciale Ford Trucks pentru Construcții printre primele branduri pe piața românească, la doar câteva luni de la lansarea brandului.

Noul motor de 13 L Euro 6C, cu 420CP și 2150Nm, asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Acesta dispune de un sistem de recirculare a gazelor de evacuare, geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent. De asemenea, motoarele EcoTorq sunt echipate cu toate sistemele “SMART” care contribuie la economia de carburant: alternator, compresor, pompă de servo cu debit variabil și pompă de apă.

Șasiul ranforsat pe toată lungimea, suspensia ranforsată cât și garda la sol impozantă ajută autobasculanta 4142D să-și îndeplinească toate misiunile, pentru toate tipurile de încărcătură și condiții rutiere.

Contractul cu CNAIR include și oferirea servicilor post vânzare. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare.
Un alt serviciu oferit în cadrul acestui parteneriat îl reprezintă instruirea șoferilor, care urmează să fie efectuată de către reprezentanții Ford Trucks.
Vehiculele care au făcut obiectul licitației vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele: Timișoara, Cluj, Craiova și Brașov.

Despre Ford Trucks
Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele din lume. Compania produce o gamă largă de vehicule, care include autotractoare, camioane de construcții și vehicule speciale, cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor utilitare Ford stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford Trucks. Reprezentanții Ford Trucks combină mai mult de o jumătate de secol de experiență de design și producție cu expertiza în dezvoltarea produselor specifice pieței, pentru a proiecta componentele principale ale vehiculelor lor, inclusiv motoarele noi. În prezent, compania operează în Europa de Est și Centrală, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CIS), și continuă să își dezvolte rețeaua internațională pe trei continente. Sute de mii de camioane din întreaga lume pornesc la drum în fiecare zi cu încrederea pe care o oferă Ford.

Despre Cefin Trucks
Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și, nu în ultimul rând, servicii telematice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping