Video: 103 AUTOBASCULANTE FORD TRUCKS PENTRU CNAIR Recomandat

Video: 103 AUTOBASCULANTE FORD TRUCKS PENTRU CNAIR

Cefin Trucks a livrat 103 autobasculante Ford Trucks către CNAIR, în cadrul contractului câștigat prin licitația publică din 24 septembrie 2016.

Autobasculantele 6x4 Ford Trucks sunt dotate cu Lamă pentru zapadă și Răspânditor de materiale antiderapante și urmează să fie folosite de către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj și București.

“Vehiculele Comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții dețin, la doar 18 luni de la lansarea în România, o cotă de piață de 24%, ceea ce înseamnă că suntem deja pe locul II în acest segment de piață. Prin livrarea flotei de autobasculante către CNAIR ne asumăm poziționarea ca lider de piață pe acest segment în 2018.”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
“Parteneriatul cu CNAIR a reprezentat pentru noi dovada performanțelor infrastructurii pe care o punem la dispoziția clienților noștri. Dorim să mulțumim partenerilor noștri de la CNAIR pentru încredere și îi asigurăm că vor beneficia în continuare de calitatea serviciilor noastre. De peste 25 de ani suntem alături de clienții noștri și susținem activitatea acestora prin produse și servicii de cea mai bună calitate.”, a mai adăugat Stefano Albarosa.
“Putem spune că aceasta nouă achiziție reprezintă o continuare a bunelor relații contractuale cu CEFIN TRUCKS, care comercializează camioanele Ford. Cele 103 autobasculante Ford Trucks 3542D livrate astăzi vor fi trimise la Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele: Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj și București, pentru a fi folosite pentru început în acțiunile de deszăpezire.
Astfel, aceste noi autobasculante vor întări capacitatea regionalelor CNAIR de a desfășura în regie proprie acțiuni de deszăpezire pe autostrăzile și drumurile naționale din România. Bineînțeles că, după ce va trece sezonul rece, autobasculantele achiziționate vor fi folosite și pentru alte activități specifice CNAIR SA, cum ar fi, de exemplu, transportul agregatelor destinate stațiilor de asfalt.
Achiziția acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de mașini și utilaje specifice lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor.
Planul pus în aplicare prin Direcția Mecanizare presupune achiziționarea anuală și etapizată a mai mult de 1000 de mașini și utilaje, până la această dată fiind achiziționate mai mult de 850 de utilaje”, a afirmat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.
Autobasculantele Ford Trucks 3542D, 6x4, cu ampatament de 3.800 mm, Euro 6, sunt dotate cu motor Ecotorq Diesel, cu 6 cilindri în linie, capacitate cilindrică de 12740 cm3, 420 CP @ 1800 rot/min, cuplu maxim 2150 NM la 1000–1300 rot/min, cutie de viteze ZF sincronizată 16+1 trepte. Prin toate caracteristicile sale, noul motor Euro 6 Ecotorq asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Dotat cu Sistem de recirculare a gazelor de evacuare, cu geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent, motorul utilizează fiecare picătură de combustibil, asigurând eficiența.
Sistemul de frânare cu două circuite independente, conform normelor EEC, asistență EBD+ABS+ASR+ATC și frână staționare pe axele spate asigură controlul asupra oricărei manevre efectuate în orice regim de încărcătură și în orice condiție de teren.

Despre Ford Trucks
Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele din lume. Compania produce o gamă largă de vehicule, care include autotractoare, camioane de construcții și vehicule speciale, cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor utilitare Ford, stau la baza strategiei internaționale a produselor companiei.
Ford Trucks combină mai mult de o jumătate de secol de experiență de design și producție cu expertiza în dezvoltarea produselor specifice pieței, pentru a proiecta componentele principale ale vehiculelor comerciale, inclusiv motoarele noi. În prezent, Ford Trucks operează în Europa de Est și Centrală, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CIS) și continuă dezvoltarea rețelei internaționale pe trei continente. Sute de mii de camioane din întreaga lume pornesc la drum în fiecare zi cu încrederea pe care o oferă Ford.

Despre Cefin Trucks
Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează, pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și, nu în ultimul rând, servicii telematice.

Despre CNAIR
CNAIR SA desfășoară activități de interes public național, având ca obiect de activitate, printre altele:
-întreţinerea, repararea, administrarea şi exploatarea autostrăzilor, drumurilor expres, drumurilor naţionale, variantelor ocolitoare, precum şi a altor elemente de infrastructură rutieră, definite conform legii, în scopul desfăşurării traficului rutier în condiţii de siguranţă a circulaţiei (conform ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr. 55 din 14 septembrie 2016 privind reorganizarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - SA şi înfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere - SA, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative);
-implementarea programelor de dezvoltare unitară a rețelei de drumuri publice în concordanță cu strategia Ministerului Transporturilor, cu cerințele economiei naționale și cu cele de apărare; încasarea în punctele de frontieră și în alte puncte, stabilite conform legii, a obligațiilor datorate de către utilizatori pentru folosirea autostrăzilor și drumurilor naționale; emiterea de acorduri de amplasare, în zona autostrăzilor și drumurilor naționale, pentru construcții, panouri publicitare, instalații și alte obiective similare.
Pentru realizarea obiectului de activitate, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA desfășoară în special activități industriale, de proiectare, de construcții, de întreținere și deține în concesiune elementele infrastructurii autostrăzilor și drumurilor naționale, pe care le administrează, exploatează, întreține și repară.
CNAIR-SA are în structura sa șapte subunități, fară personalitate juridică, denumite Direcții Regionale de Drumuri și Poduri situate în: București, Craiova, Iași, Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov; un Centru De Studii Tehnice, Rutiere și Informatice (CESTRIN). CESTRIN este organismul tehnic al CNAIR SA; 45 de Secții de Drumuri Naționale; 318 districte.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping