VEHICULUL COMERCIAL FORD TRUCKS CU NUMĂRUL 500, LIVRAT ÎN ROMÂNIA Recomandat

VEHICULUL COMERCIAL FORD TRUCKS CU NUMĂRUL 500, LIVRAT ÎN ROMÂNIA

La 18 luni de la lansarea pe piața din România, Cefin Trucks anunță livrare celui de al 500-lea vehicul comercial Ford Trucks.

Autotractorul Ford Trucks 1848 XHR este livrat către ELISA EXPEDIȚII, o firmă din Baia Mare specializată în activitatea de transport internațional.
“Ford Trucks este angajamentul nostru de oferire a sprijinului necesar pentru creștere profitabilității față de firmele din domeniul transporturi, logistică și construcții din România. Performanțele oferite de gama de produse și servicii Ford Trucks au făcut ca astăzi să celebrăm livrarea celui de al 500-lea vehicul comecial Ford Trucks în România.”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
“Îi mulțumim domnului Sorin Mureșan, Administrator Elisa Expediții, pentru încrederea acordată și ne bucurăm să îl avem alături de noi la această celebrare! Suntem convinși că parteneriatul nostru va fi de lungă durată.”, a adăugat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
“Principalele avantaje care m-au determinat să fac această alegere au fost consumul și fiabilitatea oferite de autotractoarele Ford Trucks. Pe de altă parte, marca Ford mi-a câștigat încrederea prin întrega gamă de vehicule oferite. Îmi doresc un parteneriat de lungă durată cu Ford Trucks și estimez că anul viitor voi fi unul dintre clienții noului Ford Trucks F-MAX.”, a mai spus Sorin Mureșan.
Autotractorul Ford Trucks XHR 1848T este conceput pentru a satisface cerințele transportului pe distanțe medii și lungi, mizând pe creșterea rentabilității și eficienței prin caracteristicile oferite: motorul Ecotorq de 480 CP, cu o putere de tracțiune impresionantă și un cuplu de 2500 Nm, precum și transmisia automată în 12 trepte, care asigură un consum de combustibil optimizat pentru orice condiții de utilizare.
Sistemul LDWS - Sistem de Avertizare la Părăsirea Benzii de Circulație, AEBS - Sistem Avansat de Frânare de Urgență, ESP - Program Electronic de Stabilitate și Sistemele Auxiliare de Frânare generează atât creșterea eficienței în utlizare cât și creșterea confortul și siguranței șoferului.
Ford Trucks deține în prezent o cotă de 3,4% din piața de vehicule comerciale grele, defalcată după cum urmează: 24% cotă de piață pe segmentul Construcții, 11% pe segmentul Vehicule Specializate și 1,23% din segmentul de Autotractoare.
Obiectivele Ford Trucks pentru anul 2018 vizează o cotă de piață de 5% pe piața de vehicule comerciale grele, detaliată astfel: 25% cotă de piață pe segmentul Construcții, 10,5% pe segmentul Vehicule Specializate și 2,5% din segmentul de Autotractoare.

Despre Ford Trucks
Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele din lume. Compania produce o gamă largă de vehicule, care include autotractoare, camioane de construcții și vehicule speciale, cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor utilitare Ford stau la baza strategiei internaționale a produselor firmei. Ford Trucks combină mai mult de o jumătate de secol de experiență de design și producție cu expertiza în dezvoltarea produselor specifice pieței, pentru a proiecta componentele principale ale vehiculelor comerciale, inclusiv motoarele noi. În prezent, Ford Trucks operează în Europa de Est și Centrală, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CSI), și continuă dezvoltarea rețelei internaționale pe trei continente. Sute de mii de camioane din întreaga lume pornesc la drum în fiecare zi cu încrederea pe care o oferă Ford.

Despre Cefin Trucks
Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează, pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și, nu în ultimul rând, servicii telematice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping