SCHMITZ CARGOBULL CONTINUĂ LIVRAREA VEHICULELOR DE LA TOATE FABRICILE Recomandat

SCHMITZ CARGOBULL CONTINUĂ LIVRAREA VEHICULELOR DE LA TOATE FABRICILE

"În aceste timpuri foarte provocatoare, întreaga industrie logistică, în special șoferii, contribuie fundamental la menținerea aprovizionării publice.

Pentru a oferi sprijinin în acest sens, Schmitz Cargobull a luat măsuri de protecție cuprinzătoare la toate facilitățile sale de producție, pentru a se asigura că livrările de vehicule pot continua cât mai bine. Livrarea vehiculelor este în prezent posibilă în toate locațiile, în conformitate cu reglementările locale.
În fiecare locație, oferim facilități sanitare pentru șoferi, care sunt deschise non-stop cât mai mult posibil. Toate facilitățile sunt echipate cu distribuitoare de igienizare pentru siguranța suplimentară a șoferilor, iar informațiile sunt furnizate prin anunțuri multilingve privind igiena și distanțarea socială.
La ridicarea vehiculului se ține cont și de bunăstarea șoferului. Băuturile calde și reci, precum și diverse gustări sunt disponibile gratuit. Acestea sunt predate parțial de la mașinării sau sub formă de gustări preambalate igienic.
Toți cei de la Schmitz Cargobull dorim să ne mulțumim tuturor șoferilor al căror angajament se asigură că transportul de mărfuri continuă să funcționeze cât mai ușor și se menține aprovizionarea tuturor. MULȚUMIM!
Aveți grijă și vă dorim multă sănătate!", se spune în comunicatul de presă al SCHMITZ CARGOBULL AG din data de 25 martie 2020.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.