PIMK ÎȘI EXTINDE FLOTA CU 50 DE CAMIOANE NOI IVECO STRALIS NP

PIMK ÎȘI EXTINDE FLOTA CU 50 DE CAMIOANE NOI IVECO STRALIS NP

Compania PIMK Ltd. și-a mărit flota cu 50 de noi camioane IVECO STRALIS NP 400HP care rulează pe Gaz Natural Comprimat (CNG), pentru a furniza servicii de logistică verde partenerilor săi.

PIMK Ltd. face un nou pas înainte în transformarea flotei sale în una pe gaz natural pentru a asigura un transport durabil. Iar soluția a reprezentat-o achiziționarea a 50 de camioane IVECO STRALIS NP AS440S40T/P noi, care merg cu gaz natural comprimat (CNG).
PIMK Ltd își are sediul în cel mai vechi oraș european - Plovdiv, Bulgaria și este una dintre cele mai importante companii de transport din Europa de Est. Cu o flotă de peste 1.400 de vehicule comerciale grele, compania le oferă clienților săi soluții de transport prietenoase și durabile în Europa și în unele părți din Asia și Africa.
Proprietarii companiei, Ilian Filipov și Penko Nestorov, pun pe primul plan satisfacția clienților și sustenabilitatea, în eforturile lor de a reduce impactul asupra mediului și pentru a spori eficiența flotei. Din acest motiv, PIMK Ltd a ales să investească în vehicule alimentate cu gaz natural, pe care le consideră singura alegere durabilă pentru transportul pe distanțe lungi. Nestorov și Filipov au spus: "Prin cele 50 de noi IVECO Stralis NP, care funcționează pe gaz natural, noi arătăm că respectăm cele mai înalte standarde de mediu pentru transport. Vehiculele IVECO Stralis Natural Power CNG au un motor de 400 CP, care generează cu 99% mai puțin PM și cu 90% mai puțin NO2 și cu 95% mai puțin CO2 cu bio-metan, comparativ cu vehiculele diesel echivalente. Cu mai puțin de 71dB pe scara Piek Quiet Truck Test, aceste vehicule sunt perfecte pentru transportul în centrele orașelor care impun limitări ale zgomotului și pentru livrările în timpul nopții. Investiția durabilă a PIMK include un pachet complet de servicii pentru optimizarea costului total de exploatare, pe care compania îl vede ca un avantaj-cheie al gamei de vehicule utilitare pe gaz natural ale IVECO. Investiția se alătură intenției PIMK de a se dezvolta în continuare ca o companie verde. Este ajutată de abordarea inovativă a IVECO și a distribuitorului său în Bulgaria, DANUBETRUCK BULGARIA.

Despre Iveco
Iveco proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule utilitare ușoare, medii și grele, vehicule de teren și vehicule pentru aplicații precum misiuni pe teren accidentat. Gama largă de produse a mărcii include Daily, un vehicul care acoperă segmentul de greutate de 3-7 tone, Eurocargo pentru 6-19 tone, Trakker (dedicat misiunilor off-road) și Stralis, ambele vehicule de peste 16 tone. În plus, marca Iveco Astra construiește camioane de teren și vehicule speciale. IVECO are aproape 21.000 de angajați la nivel global. Administrează fabrici de producție în șapte țări din Europa, Asia, Africa, Oceania și America Latină, unde produce vehiculele cu cele mai avansate tehnologii. 4.200 de puncte de vânzare și service funcționează în peste 160 de țări.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping