PARTENERIAT FORD TRUCKS-VOGUE TRADING COMPANY Recomandat

PARTENERIAT FORD TRUCKS-VOGUE TRADING COMPANY

În prima etapă, după un proces de analiză a produselor Ford Trucks, Vogue Trading Company a optat pentru achiziția a 5 Autotractoare 1848 XHR destinate transportului de mărfuri pe distanțe medii și lungi.

Ford Trucks se poziționează ca un veritabil partener pentru clienții săi, prin furnizarea de servicii integrate.
Dincolo de produsul robust și fiabil, Ford Trucks oferă pe piața românească o serie de servicii special concepute pentru a răspunde cerințelor clienților săi și, mai mult decât atât, propune soluții inovatoare dezvoltate pentru a asigura creșterea eficienței în procesul specific de business.
Unul dintre cei mai importanți clienți Ford Trucks este Vogue Trading Company, companie cu o experiență de peste 25 de ani în oferirea de servicii de transport pentru companii din domeniul FMCG, retail–hypermarketuri.
“Salutăm intrarea pe piața românească a brandului Ford Trucks. Gama de vehicule oferite mizează pe optimizarea costurilor de utilizare–aspect deloc de neglijat pentru o companie în analizele pe care le derulează atât pe termen scurt cât și lung.”, a declarat Marian Filip, administrator Vogue Trading Company.
Principalele caracteristici luate în considerare în procesul deciziei de achiziție au fost costurile de consum, de utilizare și de mentenanță, raportate la performanțele oferite de autotractorul Ford Trucks 1848 XHR.
“Conceput pentru a satisface cerințele transportului pe distanțe medii și lungi, autotractorul Ford Trucks 1848 XHR este echipat cu un motor Ford Ecotorq de 13 litri Euro 6, de 480 CP, cu o capacitate de cuplu de 2500 Nm, care asigură performanță și economie-consum foarte redus de combustibil și costuri optimizate de mentenanță, constituind în același timp o soluție tehnologică prietenoasă cu mediul înconjurător.”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
Un alt avantaj important de care a beneficiat Vogue Trading Company a fost soluția de finanțare adaptată pusă la dispoziție de Ford Trucks în colaborare cu partenerul sau Unicredit Fleet Management. Astfel, pe lângă predictibilitatea atât de importantă în domeniul afacerilor, soluția oferită a adus o dată în plus optimizarea costurilor operaționale.
După o perioadă de exploatare de câteva luni a vehiculelor comerciale Ford Trucks, Vogue Trading Company a decis achiziționarea unei alte game de vechiule comerciale Ford Trucks, și anume două camioane 1833 LR, carosate cu suprastructură frigorifică pentru transport de mărfuri sub temperatură controlată.
Parteneriatul dezvoltat între Ford Trucks și Vogue Trading Company ia în calcul și serviciile post vânzare. În prezent, Ford Trucks pune la dispoziția clienților săi unități service în 12 orașe mari din România, asigurând o proximitate de cel mult o oră și 30 de minute pe întreg teritoriul țării. Orașele în care rețeaua de service-uri și Birouri de Vânzare Ford Trucks este prezentă sunt: București, Constanța, Brașov, Craiova, Deva, Arad, Timișoara, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare.
Vehiculele comerciale Ford Trucks sunt produse de grupul Ford prin joint venture-ul cu Ford Otosan. Investițiile realizate de Ford Motor Company în facilități de producție și de cercetare și dezvoltare au adus azi centrul de producție din Turcia la o capacitate anuală totală de 440.000 unități marca Ford.
6,9 miliarde de dolari este cifra de afaceri în 2017, peste 11.500 de angajați, 1.500 de ingineri implicați în activități de cercetare și dezvoltare a gamei de camioane, 1,1 milioane mp acoperiți de facilități de producție, o capacitate de producție anuală de 80.000 motoare Ecotorq, 425.000 vehicule comerciale ușoare ale gamei Ford Transit și 15.000 camioane–iată câteva cifre care sintetizează experiența fabricii Ford.
Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile post vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și, nu în ultimul rând, servicii telematice.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping