Miercuri, 03 Aprilie 2024 - TIRMagazin.ro

De ce șoferul de camion Dorel din România a fost fericit când a fost verificat de un polițist olandez

Numai fețe fericite printre șoferii de camioane care au fost verificați marți dimineață în apropiere de Geldrop. Inspectoratul de Mediu și Transporturi i-a luat pe șoferi de pe șoseaua aglomerată A67. Acesta a dorit să verifice respectarea de către aceștia a regulilor, de exemplu în ceea ce privește timpii de conducere și de odihnă. Șoferii, în majoritate români, au apreciat controlul.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

De ce camioanele nu folosesc toate roțile când se deplasează?

Vedem camioane pe toate șoselele patriei, mai ales în afara orașelor. Unele sunt încărcate cu marfă, altele circulă goale. Toate sunt însă adevărați mastodonți pe roți, cu putere mare. Totuși, la o privire mai atentă, putem observa că sunt unele camioane sau TIR-uri care au două sau mai multe roți suspendate în aer și nu ating pământul. Care să fie explicația pentru acest fenomen aparent straniu?

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO Cum trebuie să conducă șoferii de camion dacă întâlnesc rafale puternice de vânt

Vijeliile pot fi un real pericol pentru șoferi. Astăzi, șoferul unui camion de transport marfă, a fost nevoit să tragă pe dreapta, pe DN2E85, la ieșirea din Mihăilești, din cauza rafalelor puternice de vânt. Prelata cu care era acoperit camionul era spulberată de vânt, așa că șoferul a decis să staționeze o perioadă pentru a fi în siguranță.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.