ALBUM FOTO. Oktoberfest Schmitz Cargobull România 2022 Recomandat

ALBUM FOTO. Oktoberfest Schmitz Cargobull România 2022

Oktoberfest 2022 este primul eveniment organizat de Schmitz Cargobull România după cei doi ani de pandemie.

"Venim cu inovațiile pe care le-am prezentat la IAA. Am decis să aducem cele mai noi semiremorci și cele mai noi tehnologii.
Am venit cu cele două semiremorci din gama EcoGeneration, cu semiremorca EcoFlex pentru capete tractor standard și EcoVarios pentru capete tractor standard, mega și midi.
Ambele variante pot fi deja comandate fără niciun fel de problemă.

Am mai prezentat cele două semiremorci frigorifice, ambele echipate cu agregatul SCU - Schmitz Cargobull Cooling Unit, de ultimă generație. Nu am venit cu varianta d80, am venit cu varianta V2.0, o variantă mult mai puternică pentru că cei doi clienți au optat pentru certificări Pharma și pentru sisteme de siguranțare, destul de complicate.

Ca element de noutate, am prezentat și varianta TL4, un sistem avansat pentru blocarea ușilor pentru semiremorcile frigorifice.
Am prezentat și două camioane cu suprastructură izotermă și frigorifică pentru transport de curierat și pentru transport de marfă sub temperatură controlată, pentru toate tipurile de marketuri, micro și supermarketuri.

Pe lângă aceste vehicule, mai prezentăm și semiremorcile basculabile, acest stindard al robusteții. Venim cu variantele de semiremorci prezentate la IAA, în varianta de construcție pentru România, cu care sperăm să le ușurăm viața transportatorilor și să le oferim un plus de masă utilă pe care îl pot transporta, pentru a câștiga, bineînțeles, mai mult.

Avem parteneri prezenți din lumea transporturilor: producători de camioane, service-uri partenere, clienți și potențiali clienți, colaboratori din zona de finanțare, firme de consultanță. Ne dorim ca această platformă să ofere clienților posibilitatea de a discuta întreaga gamă de posibile parteneriate.

Toată echipa Schmitz Cargobull este prezentă, din toată țara. Ca număr de participanți, ne ridicăm la aproximativ 130 de persoane, cam atât am estimat și la începutul evenimentului.
Ne bucurăm să ne revedem cu partenerii, cu clienții, cu presa, cu toată lumea, după atâta timp!", ne-a declarat George Badea, Regional Product Manager Schmitz Cargobull.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.