VIDEO VIRAL. O șoferiță de camion face "o mare dezvăluire" despre secretele șoferiei Recomandat

VIDEO VIRAL. O șoferiță de camion face "o mare dezvăluire" despre secretele șoferiei

O șoferiță profesionistă din România a devenit virală pe rețelele sociale cu un videoclip în care "explică ce ascund șoferii" in interiorul portierei cabinei camionului, pe ultima treaptă pe care urcă.

Şoferiţa face drumuri în toată Europa, deşi este foarte tânără, şi dezvăluie prin filmuleţele sale mai multe experienţe din meseria ei. Puteţi vedea în clipul de mai jos ce ascund în interiorul uşii şoferii de camion.

Şoferiţa romancă și-a uimit fanii cu clipurile sale foarte interesante şi uneori chiar educative. Cu siguranţă mai multă lume şi-a schimbat părerea despre şoferii de camion în urma vizionării acestor clipuri. Meseria de şofer pe camion nu e una uşoară, mai ales pentru o femeie care poate fi discriminată adesea de ceilalţi participanţi la trafic.

Cu toate astea, Adriana este o șoferiță profesionistă, pe camion, cu multă experienţă deja, care nu se teme să împărtăşească şi altora din experienţele sale care sunt uneori amuzante, frumoase, dar alteori sunt dificile.

Cei care vor să afle cum e viaţa pe camion în drumurile internaţionale dar şi naţionale pot să o urmărească pe Adriana pe rețelele sociale şi vor avea parte de o mulţime de surprize plăcute.

Secretul pe care îl dezvăluie şoferiţa în clipul de mai sus este unul pe cât de banal, pe atât de interesant, pentru că cei mai mulţi dintre internauţi habar n-aveau că şoferii de camion fac asta.

Mulţi şoferi profesioniști conduc desculţi sau îşi schimbă încălţările după ce se urcă la volan.

Mai mult, încălţările le lasă pe ultima treaptă a cabinei camionului, acolo unde acoperă uşa compartimentul din care încălţările nu vor cădea în timpul mersului şi rămân în siguranţă.


schmitz gotha video


schmitz ecoflex video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.