VIDEO Un camion a rupt parapetul și a căzut în Dunăre. Nimic de făcut pentru șofer Recomandat

VIDEO Un camion a rupt parapetul și a căzut în Dunăre. Nimic de făcut pentru șofer

Un camion a căzut în Dunăre noaptea trecută, după ce a rupt parapetul de protecție pe DN 6, în zona viaductului Bahna, între Drobeta Turnu Severin și Orșova. Șoferul a fost căutat de scafandri mai multe ore, iar trupul său a fost găsit marți dimineață.

„TIR-ul a căzut în Dunăre la miezul nopţii, iar marţi dimineaţă scafandrii au reuşit să recupereze victima, un bărbat în vârstă de 40-42 de ani, cetăţean român. Au avut loc căutări cu scafandrii din judeţul Mehedinţi şi am solicitat şi ajutorul colegilor din Caraş-Severin”, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţii ISU Mehedinţi. Potrivit poliţiştilor, TIR-ul era înmatriculat în judeţul Arad şi era încărcat cu marfă când a lovit parapetul de protecţie al viaductului Bahna şi a căzut în fluviul Dunărea.

Imediat după ce TIR-ul a căzut în apă, la faţa locului au fost mobilizate echipaje de la Detaşamentele de Pompieri Drobeta Turnu Severin şi Orşova, Poliţia de Frontieră cu o ambarcaţiune, un echipaj medical şi poliţia, precum şi scafandri.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: „Este o anchetă în desfășurare pentru a se stabili cauza producerii acestui accident. Potrivit martorilor care au văzut noaptea trecută cum TIR-ul lovește parapetul și ajunge în Dunăre, e foarte posibil ca șoferul să fi adormit la volan și în acel moment s-a produs impactul. Se pare că șoferul fusese în Drobeta Turnu Severin cu TIR-ul încărcat cu cablaje electrice și urma să ajungă în Arad, unde locuiește de altfel acesta. Până în acest moment nu e clar dacă TIR-ul va fi scos din Dunăre pentru că în acea zonă nu poate ajunge o macara pentru a-l scoate din apă”.



CARAVANA SCANIA 2024


VERSUS SO3E05

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.