VIDEO: Spania. Şofer profesionist român infectat cu coronavirus, scos de la Terapie Intensivă Recomandat

VIDEO: Spania. Şofer profesionist român infectat cu coronavirus, scos de la Terapie Intensivă

Un șofer român român infectat cu coronavirus a fost salvat și scos de la Terapie Intensivă în aplauzele medicilor spanioli.

El a fost pacientul 0 în Galicia și, din cauza unei afecțiuni cardiace, starea lui a fost critică, fiind în pericol de moarte.
Primul pacient cu coronavirus din Vigo, Spania, un șofer profesionist român, a părăsit unitatea de terapie intensivă a Spitalului Alvaro Cunqueiro, unde era internat încă din noaptea de 6 martie. Daniel, un bărbat de 43 de ani, care locuiește în Moana și este șofer de camion, a călătorit la Madrid pe 22 februarie, pentru a-și vizita familia, de origine română.
Săptămâna următoare a mers de câteva ori la camera de urgență, iar duminică seara, pe 1 martie, a fost internat. Timp de patru zile nu a fost suspectat că ar putea fi infectat cu coronavirus și nu a fost testat. Testul a fost pozitiv pe 4 martie. A doua zi a fost depistată soția sa. Apoi, fiul lui de 15 ani și nepoata, de 27. Femeia și nepoata sunt deja vindecate.
Din cauza unei afecțiuni cardiace, imediat după confirmarea cu coronavirus, starea lui Daniel s-a deteriorat și a fost mutat la Terapie Intensivă în stare critică. După trei săptămâni, el a fost salvat și, miercuri la prânz, a fost mutat într-o secție a spitalului, unde va mai sta internat încă câteva zile, scrie La Voz de Galicia.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.