VIDEO Șofer român de camion a făcut prăpăd pe o stradă din Italia. 6 mașini, spulberate

VIDEO Șofer român de camion a făcut prăpăd pe o stradă din Italia. 6 mașini, spulberate

Un șofer de TIR român a făcut prăpăd în orașul Ravenna, Italia după ce a spulberat șase autoturisme care erau oprite la semafor.

Accidentul teribil a avut loc ieri în zona Coccolia, iar traficul a fost perturbat pe Via Ravegnana până la ora 13:30. Patru persoane au suferit răni în urma impactului.

Un TIR-ist român a făcut prăpăd pe o stradă din Italia
La momentul coliziunii, cele șase autoturisme erau aliniate într-un șir, așteptând la semafor. Situația a devenit cu adevărat dramatică atunci când șoferul unui camion, care transporta o încărcătură excepțională de role de oțel, nu a reușit să oprească la timp și a intrat cu putere în mașinile oprite.

Conform primelor informații șoferul camionului de origine română, tocmai își încărcase vehiculul la compania Marcegaglia.
Echipele de intervenție au reacționat rapid, inclusiv echipa medicală de la elimedica. O femeie rănită, dar conștientă, a fost transportată de urgență la Spitalul Bufalini din Cesena pentru a primi îngrijirile necesare.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Imaginile de la locul incidentului arătau o scenă de dezastru, cu metal contorsionat, iar traficul a fost complet blocat. Echipele de pompieri au intervenit pentru gestionarea situației, iar serviciile medicale de urgență (118) au acordat asistența medicală necesară.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.