VIDEO Șofer de camion kamikaze: depășește deși de pe contrasens vin 3 mașini Recomandat

VIDEO Șofer de camion kamikaze: depășește deși de pe contrasens vin 3 mașini
Din păcate, în ultimii ani maniera de condus a şoferilor de camioane, mai ales a celor care circulă doar în interiorul Moldovei, a scăzut simţitor, ia statisticile accidentelor grave cu implicarea lor confirmă acest lucru. O situaţie surprinsă ieri pe traseul M5 arată cu cât tupeu şi iresponsabilitate pot face manevre periculoase în trafic unii aceşti şoferi.
 
Totul a avut loc pe traseul M5, în apropiere de localitatea Târnova, aproximativ la mijlocul distanţei dintre oraşele Briceni şi Edineţ. Autorul filmării surprinde iniţial momentul în care, înainte de o zonă de curbă şi un pod, e depăşit neregulamentar de un camion.
 
În faţa, pe contrasens, în zona podului se văd 3 maşini venind pe contrasens. Însă şoferul camionului nu dă niciun semn că ar vrea să revină pe banda sa, ci continuă să înainteze iresponsabil înainte, încărcat, pe contrasens, peste linia continuă şi într-o zonă de pod, cu bariere metalice alături. Se pare că îi este absolut indiferent de cele 3 maşini din faţa sa, care circulă regulamentar.
 
Din fericire, toţi cei 3 şoferi au reacţionat rapid şi au tras pe acostament, apropiindu-se la maxim de bara metalică. Însă e o situaţie revoltătoare, pentru că era suficient doar unul din ei să nu reuşească să se ferească din calea celui care încalcă regulamentul de circulaţie, şi putea avea loc o tragedie cu pierderi de vieţi, or, un impact frontal cu un camion frontal care vine cu asemenea viteză nu e o simplă tamponare.
 
Imagini AICI
Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.