VIDEO. Șofer de autocar inconștient, de la firma Bosfor Turizm Recomandat

VIDEO. Șofer de autocar inconștient, de la firma Bosfor Turizm

Cititorul nostru Cătălin Diaconu ne-a trimis o filmare cu felul în care conduce un șofer de autocar de la firma Bosfor Turizm din București.

"Salut, am și eu un inconștient d-ăsta surprins cu camera de bord prin Bulgaria pe același traseu!", ne-a scris cititorul nostru.

Vă reamintim că patru persoane, între care trei cetăţeni români, au murit şi alte nouă persoane au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc în Bulgaria, a informat sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe.

MAE precizează că Ambasada României la Sofia a fost notificată pe telefonul de urgenţă de către un cetăţean român cu privire la un accident rutier grav produs sâmbătă, în zona Veliko Tarnovo, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, care transporta 26 de pasageri (cetăţeni români şi cetăţeni străini).

În acest context, reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile bulgare pentru informaţii oficiale suplimentare cu privire la identitatea, cetăţenia şi starea de sănătate a persoanelor afectate, precum şi circumstanţele producerii accidentului.

Persoanele rănite au fost transportate la o unitate medicală din zonă.

Pacienţii internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca în urma accidentului rutier produs sâmbătă noaptea în Bulgaria se află în continuare în stare gravă, în acest moment fiind stabili din punct de vedere al funcţiilor vitale, a anunţat, duminică, unitatea sanitară.

Potrivit unei informări a spitalului, trei pacienţi se află la Secţia de Terapie Intensivă, iar doi în saloane postoperatorii (terapie intensivă intermediară).

"Echipele multidisciplinare compuse din medici de terapie intensivă, chirurgie generală, ortopedie, neurochirurgie îi supraveghează permanent pe aceşti pacienţi, adaptând tratamentul în funcţie de evoluţia lor, inclusiv intervenţii chirurgicale în zilele care urmează", a precizat Spitalul Floreasca.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Șofer de autocar depășește în coloană înainte de un accident cu 4 morți


schmitz gotha video


schmitz ecoflex video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.