VIDEO Peste 700 de baxuri de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un camion Recomandat

VIDEO Peste 700 de baxuri de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un camion

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand au descoperit, în interiorul unui automarfar, peste 700 de baxuri ce conţineau articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute.

În data de 03.06.2021, în jurul orei 02.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean turc, în vârstă de 46 de ani, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, articole vestimentare, având destinație Belgia.

Având suspiciuni cu privire la marfa transportată, polițiștii de frontieră au efectuat controlul amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, în urma verificărilor, s-a constatat că în baxuri se afla îmbrăcăminte care purta însemnele unor mărci cunoscute, pentru care şoferul nu a prezentat certificate de autenticitate. De asemenea, aspectul exterior al ambalajelor, precum și modul de inscripţionare au creat suspiciuni că articolele sunt contrafăcute, fiind susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Produsele vestimentare au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.