VIDEO NECENZURAT. Momentul în care "dubițarul" îl "trimite la podea" pe camionagiul care i-a ucis tatăl în accident Recomandat

VIDEO NECENZURAT. Momentul în care "dubițarul" îl "trimite la podea" pe camionagiul care i-a ucis tatăl în accident

Accidentul cumplit în care o camionetă a fost zdrobită între două camioane și în care un om a murit decapitat, a fost urmat de o altercație. Șoferul dubei "l-a trimis la podea" pe camionagiul care a provocat accidentul.

Bătaia, care a început în prezența polițiștilor, a fost oprită de unul dintre oamenii legii, care a folosit un spray lacrimogen.
După incident, din cauza substanței iritante din spray, pe lângă șoferului dubei, și doi dintre polițiști au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Viorel Bârsan era la volanul camionetei care a fost zdrobită la ieșirea din Alexandria de cele două camioane, conduse de un bărbat și fiul său. Și el în mașină tot cu tatăl sau, în vârstă de 60 de ani, care a murit în accident. Pentru că, șocat și doborât de durere a sărit la bătaie, Viorel Bîrsan a fost sancționat de polițiști.

„Am ajuns în dreptul cabinei lui, el accelerând și el și fiind pe coborâre, am ajuns la aceeași viteză, în limitarea de 90. Acolo eu l-am rugat pe colegul respectiv cu tirul: colegul, las-o puțin mai încet că oricum banda lui se îngusta. El acolo cred că s-a simțit că de ce l-am rugat, că eu să trec de el... și după ce am trecut, a început să mă înjure, nu pot să reproduc cuvintele, nu mi le aduc aminte bine, ceva cu cotețul tău de mașină... și i-am zis: colegul, te rugai frumos să ma lași să trec. Și atunci am răbufnit și eu, l-am înjurat și eu și el zice: stai așa că te ajung din urmă și te răstorn”, a declarat șoferul dubei.
Mașină condusă de Viorel Bârsan a fost prinsă între cele două camioane.

„Ulterior am aflat că e fiul lui cu camionul din față, a frânat brusc am văzut că a frânat, am frânat și eu. În timp ce eu frânăm, cel din spate nu a mai văzut că am frânat, a intrat în mine și m-a împins drept în remorca respectivă. Am apucat să trag stânga de volan, din față veneau mașini. Mi-a agățat aripa și cu farul din dreapta, cu stâlpul, cu ușa până la axa din spate, adică 6 metri și toată partea aia, și cu tatăl meu, a fost luat și tata, l-a dus până la axa din spate. Am sărit în spate, l-am luat în brațe, tata nu știu dacă în momentul ăla mai trăia”, a mai declarat Viorel Bârsan.

Șoferul unei firme de transport de pe ruta Alexandria - București este unul dintre martorii cheie în acest dosar. El le-a declarat polițiștilor că ar fi auzit pe stație cum cei doi șoferi de camion, tată și fiu, l-au amenințat pe bărbatul de 36 de ani aflat la volanul dubei. Același lucru îl susțin și alți șoferi aflați în acel moment, pe același drum.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.