VIDEO. Microbuz cu români răsturnat în Turcia: 9 răniți Recomandat

VIDEO. Microbuz cu români răsturnat în Turcia: 9 răniți

Nouă români au suferit răni uşoare și au fost duși la spitalele din zonă, după un accident a avut loc sâmbătă, în Eyüpsultan, cartier al orașului Istanbul.

Potrivit site-ului turc Sozcu, accidentul a avut loc în jurul orei locale 10:00 (09:00, ora României), pe drumul Kemerburgaz, spre Aeroportul Istanbul, când șoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat numeroase echipaje medicale, polițiști și pompieri.

În urma informațiilor apărute în presa turcă privind accidentul, oficialii MAE spun că s-au autosesizat pentru a afla informații despre identitatea victimelor.

„În acest context, reprezentanţii oficiului consular au întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile turce, pentru a obţine informaţii oficiale suplimentare cu privire la identitatea şi starea de sănătate a persoanelor afectate, precum şi referitor la circumstanţele producerii accidentului”, precizează MAE, în comunicat.

Din primele informații obținute de MAE, nouă români au fost răniți ușor în urma accidentului. „Persoanele rănite au fost transportate la unități medicale din zonă, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate”, potrivit comunicatului.

Șoferul microbuzului a scăpat fără răni, potrivit site-ului turc Haber turk.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.