VIDEO. Individul care a distrus mașina unui bărbat în Sibiu, internat la Psihiatrie Recomandat

VIDEO. Individul care a distrus mașina unui bărbat în Sibiu, internat la Psihiatrie

Bărbatul care a distrus o mașină în trafic la Sibiu a fost identificat de polițiști.

Individul are 34 de ani, este din Vaslui și fiindcă a avut un comportament agresiv și incoerent, a fost internat la Psihiatrie.

Scenele de groază au avut loc vineri, în jurul orei 17:00, pe o stradă din Sibiu. Poliția a fost sesizată după ce un bărbat a început să se manifeste agresiv. Acesta a spart mai întâi geamurile unei societăți comerciale din zonă, după care a avariat un autoturism. Martorii au povestit, pentru Ora de Sibiu, că individul s-a urcat pe mașină și a început să lovească parbrizul cu un coș de gunoi.

Polițiștii care au venit la fața locului l-au identificat. Individul este din Vaslui. Deocamdată nu se cunosc motivele care au condus la asemenea scene de coșmar.

„La data de 15 martie a.c., în jurul orei 17.00, prin apel 112, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că, pe Aleea Șelimbăr din municipiul Sibiu, un bărbat se manifestă agresiv. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști, persoana în cauză fiind identificată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Vaslui. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în jurul orei 17.00, din motive necunoscute, bărbatul ar fi distrus geamurile unei societăți comerciale și ar fi produs pagube unui autoturism aflat în zonă, prin avarierea unor elemente de caroserie și spargerea parbrizului. Evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere (2 acte materiale). Din cauza comportamentului agresiv și incoerent, bărbatul a fost internat într-o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale de specialitate.


VERSUS SO3E04


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.