VIDEO. Declarația șoferului sub camionul căruia au murit azi 5 oameni Recomandat

VIDEO. Declarația șoferului sub camionul căruia au murit azi 5 oameni

Familia care a pierit în tragedia din Teleorman era stabilită în Franța: mai aveau o oră și ajungeau acasă, la Zimnicea.

Trei copii şi părinţii lor au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un camion cu semiremorcă.

Cel mai mic dintre copii avea 4 ani, iar cel mai mare, 13.

Impactul a avut loc după ce tatăl copiilor care se afla la volan ar fi intrat pe contrasens.

"Mergeam înspre Bucureşti, la un moment dat ne-am intersectat cu o coloană, camioane, turisme... Spre sfârşitul coloanei la ultima maşină, nu ştiu ce s-a întâmplat, a trecut pe contrasens", a încercat să descrie șoferul de camion momentele de dinainte de producerea tragediei.

Reporter: Deci pur şi simplu v-a ţâşnit în faţă?

"Da. Da. Vedeţi că se văd acolo... Nu am apucat să fac mare lucru! A ieşit şi s-a întâmplat nenorocirea! Am încercat să fac tot ce s-a putut face! A fost scurt, nu ştiu cum să spun, a fost... secundă!", a mai spus bărbatul.

Familia care a pierit în accident venea de la București. În mai puțin de o oră ar fi ajuns acasă, la Zimnicea. Potrivit unor surse, cei cinci veniseră din Capitală după ce au luat mai multe ustensile pentru a repara acoperișul locuinței.

În jurul orei 4 dimineața, tatăl, care se afla la volan, a intrat pe contrasens, iar mașina pe care o conducea s-a izbit frontal de camionul care venea din sensul opus. Autoturismul familiei a fost proiectat la zeci de metri distanță de șosea, partea din față a vehiculului fiind complet distrusă. Nu este clar în acest moment de ce a ieșit din coloana de mașini. Există posibilitatea ca bărbatul să fi încercat să intre în depășire, dar anchetatorii iau în calcul și varianta ca acesta să fi adormit la volan. Toți cei cinci aflați în mașină, trei copii și părinții lor, și-au pierdut viața. Erau stabiliți în Franța de o perioadă și acum se întorceau în localitatea natală.

Polițiștii fac acum anchetă pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat pentru tragedia produsă pe DN6, în această dimineață.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.