VIDEO. Daniel Balaş, fostul preot trecut la șoferie, schimbă cântările bisericești pe piese comerciale Recomandat

VIDEO. Daniel Balaş, fostul preot trecut la șoferie, schimbă cântările bisericești pe piese comerciale

Daniel Balaş a fost suspendat de la slujire pe perioada desfăşurării anchetei demarate de către mai-marii BOR, în anul 2021, după ce a fost reclamat că pildele şi sfaturile pe care le dădea enoriaşilor în biserică erau prea libertine.

Între timp, tânărul a decis să-şi lepede definitiv haina preoţească şi să adopte un stil de viaţă mult mai atractiv şi mai ofertant pentru o persoană de vârsta lui.

La aproximativ un an de când Daniel Balaş şi-a înaintat demisia, a primit şi decizia de caterisire.

De la preot la şofer de tir, influencer şi scriitor
În tot acest timp, fostul preot a făcut o mulţime de dezvăluiri despre mai-marii Bisericii, dezvăluiri care, ulterior, s-au concretizat şi într-o carte intitulată „Adevărul din spatele sutanei”

După ce a renunţat la preoţie, perioadă în care era cunoscut doar de comunitatea din Ivrinezu Mic, Balaş a devenit influencer, reuşind să adune mii de urmăritori pe reţelele sociale. Pe Facebook, Instagram, TikTok şi YouTube, fostul preot a continuat cu şi mai multă îndârjire seria dezvăluirilor despre înalţii prelaţi din BOR, iar în paralel oferea sfaturi de viaţă tinerilor şi tuturor celor care îi solicitau ajutor.

Banii şi câştiga, însă, din şoferie, căci Balaş a dat Casa Domnului pe cabina de tir. O perioadă îndelungată, tânărul a muncit pe tir în Anglia, reuşind să strângă suficienţi bani cât să-şi permită câte o vacanţă exotică pe an şi să-şi achiziţioneze maşini cu mulţi cai-putere.

Dar fostul preot nu a renunţat definitiv la abilităţile dobândite ca preot. Ocazional, Balaş îşi încântă urmăritorii de pe reţelele sociale cu cântări bisericeşti. Timbrul vocal unic şi vocea suavă se mulează perfect pe pricesnele răscolitoare.

Daniel Balaş dă pricesnele pe muzica comercială. Fostul preot îşi lansează prima piesă
Recent, fostul preot a anunţat că a demarat primul său proiect muzical şi că îşi lansează prima piesă, intitulată „Cine eşti?”

„Va salut,dragi prieteni! Am început un proiect muzical iar în curând o să lansez prima mea piesă care se numește „Cine ești?” Vreau să-mi spuneți cum suna! O sa citesc toate părerile voastre!„, spune Daniel Balaş în postare.

Postarea, publicată pe toate reţelele sociale, a strâns sute de comentarii şi mii de reacţii pozitive, cei mai mulţi comentatori apreciind atât versurile, cât şi linia melodică, dar mai ales vocea divină a fostului preot.


CARAVANA SCANIA 2024


VERSUS SO3E05

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.