VIDEO. Cluj. Accident cu două mașini și un camion Recomandat

VIDEO. Cluj. Accident cu două mașini și un camion

Un accident cu două mașini și un camion a avut loc duminică, în centrul comunei Gilău, județul Cluj. Doi minori necesită îngrijiri medicale.

Două mașini și un camion au fost implicate duminică după-amiază într-un accident, în comuna Gilău. Nu au fost persoane încarcerate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, doi minori au fost răniți și primesc îngrijiri medicale.

„Din primele date, în accident sunt implicate două autoturisme și un autotren. Nu sunt persoane încarcerate, însă doi minori necesită îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

„Accident rutier înregistrat în jurul orei 17.45, în localitatea Gilău, pe DN1 E60, cu implicarea a 3 autovehicule, respectiv 2 autoturisme și un autocamion.

Circulația este îngreunată în aceste momente”, a transmis IPJ Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Gilău. Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme și un autotren. Nu au existat persoane încarcerate, însă necesită îngrijiri medicale 2 minori și 3 adulți. La fața locului acționează echipajele de la Garda de Intervenție Gilău, cu o autospecială și două ambulanțe SMURD, respectiv o ambulanță SAJ. Pentru a sprijini partea medicală, la fața locului va ateriza și elicopterul SMURD”, a transmis ISU Cluj.

„La data de 23 iunie, în jurul orei 17.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1 E60, în localitatea Gilău.

Din cercetările preliminare efectuate a reiesit că, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, care conducea un taximetru înspre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, intrând în coliziune cu un autotren, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani.

Astfel, autotrenul a fost proiectat într-un alt autoturism din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, care la rândul său a fost proiectat într-un autovehicul parcat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului de 36 de ani, precum și a trei pasageri, dintre care un adult și doi minori.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a adăugat IPJ Cluj.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.