VIDEO A explodat o cisternă! Sunt 60 de morți Recomandat

VIDEO A explodat o cisternă! Sunt 60 de morți

Tragedie în Nigeria. 60 de persoane au murit arse de vii după ce un camion-cisternă s-a ciocnit de un alt autotren ce transporta oameni și animale


O explozie a ars de vii aproximativ 60 de oameni în Nigeria. O cisternă plină de combustibil s-a ciocnit cu un camion ce transporta oameni și animale. În urma coliziunii, s-a produs o explozie puternică ce a dus la această tragedie.

Arși de vii în urma unei explozii

Cel puțin 59 de persoane au murit în Nigeria după o explozie cauzată de un accident rutier, potrivit AFP. Un camion-cisternă s-a ciocnit cu un alt autotren ce transporta atât pasageri, cât și animale.
„Numărul morților a crescut la 59. Noi victime ar putea fi descoperite pe măsură ce evacuarea locului accidentului avansează”, a declarat Ibrahim Husseini, purtătorul de cuvânt al Agenției pentru Managementul Situațiilor de Urgență din statul Niger (NSEMA), potrivit sursei citate.

Acesta a mai susținut faptul că, potrivit obiceiurilor din acest stat musulman, victimele au fost îngropate imediat după accidentul produs duminică. Mai mult, imaginile cu cadavrele carbonizate au fost publicate de reprezentanții NSEMA.

„Incidentul a avut loc atunci când un camion-cisternă încărcat cu PMS (combustibil) s-a ciocnit cu un camion cu remorcă încărcat cu pasageri şi animale”, se explică într-un comunicat al NSEMA.

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un drum din regiunea Agaie, în nordul celei mai populate țări din Africa. Alte două vehicule, o macara și o camionetă au fost implicate. Aproximativ 50 de vaci au ars de vii, scrie fanatik


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.