Un șofer român de camion l-a lovit pe colegul de echipaj, apoi a vrut să îl ucidă cu un cuțit Recomandat

Un șofer român de camion l-a lovit pe colegul de echipaj, apoi a vrut să îl ucidă cu un cuțit

Sâmbătă seara, o dispută între doi șoferi de camion români a escaladat într-o parcare de pe autostrada din Germania.


La un moment dat, cel mai tânăr (40 de ani) a scos un cuțit de bucătărie și și-a amenințat colegul de 55 de ani că îl omoară. Acesta din urmă a fugit și a alertat poliția. Când au sosit polițiștii, suspectul dormea în cabina camionului său. S-a dovedit că era foarte beat. Tânărul de 40 de ani a fost arestat.

Sâmbătă seara, doi șoferi de camion români au efectuau timpul de odihnă prevăzut legal într-o parcare de pe autostrada din Ilz, Stiria de Est. Dar nu a fost liniște. Șoferul de 40 de ani și colegul său de 55 de ani s-au certat aprins în cabină. Acest lucru a culminat în momentul în care cel mai mic și-a sufocat colegul mai în vârstă, a scos un cuțit de bucătărie și l-a amenințat că îl ucide.
Victima a scăpat din cabină, dar șoferul tânăr l-a lovit cu piciorul în spate. Astfel că bărbatul de 55 de ani a căzut și s-a rănit la mână. În final, a alertat poliția. Polițiștii de la secția de poliție Ilz l-au găsit pe suspect dormind în cabina șoferului său. Un pre-test de alcool a arătat o alcoolizare severă.
Polițiștii l-au arestat pe bărbatul de 40 de ani, care neagă acuzațiile. Colegul său a fost tratat în spital, arată Krone.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.