Un șofer de camion și-a înjunghiat cu sălbăticie colegul Recomandat

Un șofer de camion și-a înjunghiat cu sălbăticie colegul

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului K.K., sub aspectul săvârșirii infracțiunii detentativă la omor calificat.

În fapt a fost reținut că în data de 17 august 2022, în jurul orelor 21:00, într-o parcare de tiruri situată în municipiul Timișoara, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, inculpatul ar fi lovit cu un cuțit tip briceag, de mai multe ori, în aceeași împrejurare, doi colegi de serviciu, producându-le leziuni traumatice care, în cazul uneia dintre persoanele vătămate au necesitat 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și i-au pus viața în primejdie, iar în cazul celeilalte persoane vătămate au necesitat 15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, fără a-i pune viața în primejdie.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Facem precizarea că trimiterea în judecată reprezintă, conform prevederilor Codului de procedură penală, o etapă a procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă în vederea judecării cauzei, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. (glsa.ro)


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.