Un șofer de camion a sunat la 112 să își anunțe moartea, apoi s-a spânzurat

Un șofer de camion a sunat la 112 să își anunțe moartea, apoi s-a spânzurat

Un husean în vârstã de 45 de ani, Mihai Bosoi, sofer de TIR cu experientã în comunitatea europeanã, si-a pus capãt zilelor, însã înainte de a se spânzura, a sunat singur la 112 si si-a anuntat moartea. „Veniti peste jumãtate de orã, la adresa urmãtoare, cã acolo veti gãsi un mort”, ar fi spus bãrbatul dispecerului de la numãrul unic de urgentã.

La fata locului s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj de Politie si Ambulanta, însã în locul indicat, cel care alertase autoritãtile se spânzurase deja de un pom, într-o râpã. O ceartã în dragoste, spun apropiatii, pare sã fi fost pricina deciziei îngrozitoare. Politistii au deschis un dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de „ucidere din culpã”, pentru a cerceta exact circumstantele celor întâmplate.

Mihai Bosoi avea 45 de ani si lucra de ani buni în strãinãtate, ca sofer de TIR în comunitatea europeanã. Era cunoscut ca un om prietenos si muncitor. Lucra câteva luni pe TIR, iar apoi avea o scurtã perioadã de pauzã, timp pe care si-l petrecea acasã, la Husi. Era divortat, însã avea o relatie cu o femeie tot din Husi. Se pare cã ceva s-a întâmplat între ei si legãtura s-a deteriorat, iar situatia l-a afectat extrem de mult pe bãrbat. Gândurile negre l-au fãcut sã ia o decizie cumplitã, iar apropiatii nu l-au putut opri la timp, ca sã nu comitã gestul necugetat. Ba, a sunat singur la 112 si a anuntat cã la adresa respectivã va muri cineva, iar acolo, peste jumãtate de orã, sã vinã autoritãtile.

Chiar dacã oamenii legii au pornit spre locul indicat imediat, tot nu l-au mai prins în viatã.

„La data de 2 septembrie 2023, ora 14.17, Politia Municipiului Husi a fost sesizatã, prin S.N.U.A.U. 112, de cãtre un bãrbat, cu privire la faptul cã, în municipiul Husi, pe strada Vasile Țâmpu va deceda o persoanã. Echipajul din cadrul Biroului de Ordine Publicã Husi, deplasat în temeiul sesizãrii, a gãsit un bãrbat în varstã de 44 de ani, spânzurat de un pom, într-o râpã din exteriorul unei locuinte. Ulterior, asupra acestuia au fost aplicate manevre de resuscitare dar a fost declarat decesul. În cauzã, a fost întocmit dosar penal si sunt efectuate cercetãri, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de ucidere din culpã, urmând a fi stabilite, cu exactitate, împrejurãrile în care s-a produs decesul bãrbatului”, au precizat reprezentantii IPJ Vaslui.

Prietenii lui Mihai Bosoi sustin cã ceea ce s-a întâmplat ar trebui privit si ca un semnal de alarmã asupra urmãrilor pe care munca printre strãini, depãrtarea de cei dragi, destrãmarea familiilor, le au asupra echilibrului psihic al celor ce se sacrificã, plecând în alte tãri, dupã un câstig decent. „Era un bãiat de treabã, sofer cu multã experientã. Dar mai bea, nu are rost sã ascundem asta. Bea cam mult, când venea acasã. Cât era pe TIR nu consuma, cã era corect la serviciu. Acum o fi fost tot bãut, vor spune doar medicii de la Medicina Legalã. Am aflat cã s-a certat cu femeia cu care avea o relatie si asta l-a deprimat si mai tare. Unii spun cã s-a filmat când a recurs la acest gest. Pãcat! Noi credem cã toti care muncim printre strãini suntem afectati mult de sacrificiul pe care îl facem. Dar nu avem de ales”, a spus Daniel, unul dintre apropiatii lui Mihai Bosoi, de asemenea sofer în comunitatea europeanã.
(vremeanoua.ro)


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.