Un șofer de camion a blocat banda de urgențe pentru ca șmecherii să nu mai treacă

Un șofer de camion a blocat banda de urgențe pentru ca șmecherii să nu mai treacă

Un șofer de TIR a intrat pe banda de urgență a autostrăzii A1 Sibiu - Sebeș, luni, 31 iulie, pentru a-i bloca pe ”șmecherii” care o foloseau pentru a depăși coloana de mașini.„3 ore a durat să cobor la Margina de pe autostradă. 3 ore – 3 kilometri.

Un tirist a decis să oprească șmecherii care mergeau pe banda de urgență. L-am felicitat cu urale și claxoane”, a relatat un martor.
Traficul pe autostrada A1 a început să se desfășoare cu dificultate încă din dimineața zilei de luni.Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat luni dimineața că, din cauza lucrărilor de frezare și asfaltare efectuate pe DN 68A, între localitățile Margina și Cosava, județul Timiș, se circulă în condiții de aglomerație, în coloană, la ieșirea de pe Autostrada A1 pe sensul Nădlac spre Deva, în zona nodului rutier de la Margina.

„Recomandăm ca conducătorii auto să ruleze cu prudență sporită, să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulație, semnalizând această intenție, să nu se angajeze în depășirea coloanei de autovehicule și să nu oprească sau să circule pe banda de urgență”, a transmis Infotrafic.Reprezentanții DRDP Timișoara au menționat lucrările sunt programate să dureze aproximativ două săptămâni. Ei iau însă în calcul sistarea lucrărilor pe perioada în care volumul de trafic este ridicat pe acea porțiune de drum.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.