Un șofer a adormit la volan și a intrat în camion: a decedat

Un șofer a adormit la volan și a intrat în camion: a decedat

Accidentul a avut loc la ieşire din Călimăneşti - Vâlcea, pe DN 7 / E 81, în zona Seaca. În urma coliziunii dintre TIR şi maşină, şoferul autoturismului a ajuns la spital.

Update În cursul zilei, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au anunţat că victima, şoferul care a provocat acest accident, în vârstă de 65 de ani, din Râmnicu Vâlcea, nu a supravieţuit leziunilor suferite în urma impactului dintre maşina pe care o conducea şi TIR-ul cu care a intrat în coliziune. 

ŞTIREA INIŢIALĂ- Coliziunea s-a produs la km 188. Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, conducătorul autoturismului care se deplasa din direcţia Râmnicu Vâlcea către Sibiu a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu TIR-ul.


În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului care a provocat accidentul rutier. „Nu sunt probleme de trafic. Nu se cunosc motivele pentru care a pătruns pe contrasens. Se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Gabriel Popescu, de la Poliţia Vâlcea. În urma coliziunii, maşina a fost proiectată în afara părţii carosabile. Pompierii militari au intervenit la faţa locului cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de Descarcerare. Există însă suspiciuni că şoferul, un bărbat de 65 de ani, din Râmnicu Vâlcea, ar fi aţipit la volan. În zonă este marcaj de linie continuă, depăşirea fiind interzisă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.